Pokémon GO е изцяло за региона Канто

Съдържание:

Pokémon GO е изцяло за региона Канто
Pokémon GO е изцяло за региона Канто
Anonim

Новото събитие на Pokémon GO е изцяло за региона Канто. Според официалния сайт (чрез PokémonGOHub), събитието ще започне на 11 април и ще завърши на 18 април. Това събитие поставя региона на оригиналните игри Pokémon Red, Blue и Yellow в светлината на прожекторите.

Регионът Канто съдържа оригиналните 151 покемона и те ще се появяват много по-често. Освен това улеснява намирането на начинаещи Bulbasaur, Charmander и Squirtle. Магазинът в играта ще продължи да продава специални кутии по време на събитието Pokémon GO, които съдържат пропуски за нападение.

Два други покемони от поколение 1, Snorlax и Aerodactyl, ще бъдат виждани по-често в набези за една седмица. Освен че можете да се биете срещу покемоните в набези, вие също получавате възможност да ги хванете там. И накрая, по време на събитието Pokémon GO получавате два пъти повече бонбони, когато хващате и пускате Pokémon.

Събитието в Pokémon GO не е единственото допълнение

В допълнение към събитието Pokémon GO, напоследък към играта бяха добавени много други нови елементи. Например, нови легендарни Pokémon са налични в Pokémon GO, а именно трето поколение Pokémon Latios и Latias. Те ще останат достъпни чрез Raid Battles до 5 юни.

Друга нова актуализация на Pokémon GO включва Mew и ежедневни куестове, които ще добавят действителен сюжет към играта. Целта на историята е да се намери и улови мистичният Pokémon Mew. Тъй като вече можете да хванете Mew, вече е възможно да вземете всичките 151 покемона от региона Канто.

Следващият ден на общността на Pokémon Go ще бъде 15 април, съвпадащ с новото събитие на Pokémon GO. По време на Деня на общността холандските играчи могат да ловят покемони, които имат специална атака между 11:00 и 14:00 часа. Това е месечно събитие, което Niantic Labs организира за играчи на Pokémon GO.

Популярна тема