Pokemon GO Latios raid наличен от днес

Съдържание:

Pokemon GO Latios raid наличен от днес
Pokemon GO Latios raid наличен от днес
Anonim

Чрез приложението Pokemon GO беше обявена новината, че нападението на Pokemon GO Latios е достъпно от днес. Събитието Raid продължава до 5 юни, а Latios вече е наличен само в Европа и Азия. Това е така, защото това е ексклузивен за региона покемон, който броди из други части на света през последния месец.

Това за съжаление означава, че нападението на Латиас е приключило, защото легендарното дуо е разменило местата си. Latias вече може да се намери само в Северна Америка, Южна Америка и Африка. И в двата случая като треньор е най-добре да използвате покемони, които са ефективни срещу легендарния покемон. Затова е най-добре да използвате покемони от типа на Дракон и/или Психици.

Също така е умно да излезете с група приятели. Тъй като това е рейд на Pokemon GO Latios, чудовището ще бъде много силно и не можете да победите Latios сами. Препоръчително е да се състезавате с голяма група.

Pokemon GO Latios нападат единствения голям рейд

Освен че сега можете да хванете Латиос в Pokemon GO, също така е възможно да хванете друг легендарен покемон. Zapdos също може да бъде заловен като награда за завършване на мисиите за теренни изследвания. Новите задачи са съсредоточени главно върху hey type Pokemon, който е Zapdos, така че електрически и мисии тип Fly.

Разработчикът Niantic Labs също наскоро обяви, че Pokémon GO festival Summer Tour 2018 е точно зад ъгъла. Също така точно зад ъгъла е следващото събитие за деня на общността на Pokemon GO. Това е 19 май и е изцяло за Чармандър.

Популярна тема