Pokemon GO Покемон Alola от Слънце и Луна на път

Съдържание:

Pokemon GO Покемон Alola от Слънце и Луна на път
Pokemon GO Покемон Alola от Слънце и Луна на път
Anonim

Формите Alola на Kanto Pokemon са на път към Pokemon Go според разработчика Niantic Labs. През следващите седмици вариантите на Alola на, наред с други, Riachu, Muk и Exeggutor трябва да се появят в Pokemon GO. Формите Alola на Kanto Pokemon са открити за първи път в Pokemon Sun and Moon.

В публикацията в блога Niantic обяви, че формите на Pokemon GO Alola идват и придружи новината със снимка. Снимката (показана по-горе) показва силуетите на формите Alola на Kanto Pokemon. Разработчикът завършва съобщението, като отново набляга на сигурността, след като нещата се объркаха през първите седмици от пускането.

Много повече спецификации Niantic не е разкрила относно добавянето на версиите Alola на Kanto Pokemon. Тези покемони са известни с тропическото усещане. Това е свързано с настройката на Pokemon Sun and Moon, която беше поставена на тропическите острови Алола.

Pokemon GO Alola добавки Изненадващи

Донякъде е изненадващо, че формите на Alola идват по-рано от поколение 4. Те са покемони, които са въведени в най-новото поколение (Gen 7). Към днешна дата Pokemon GO съдържа само покемони от едно, второ и трето поколение. Това са регионите Канто, Йото и Хоен.

Преди това пускането на Pokemon Ultra Sun и Ultra Moon също беше отбелязано в Pokemon GO. Те се състояха на 17 ноември 2017 г. и са адаптирани от оригиналните издания на Sun & Moon. Това беше направено навремето с добавянето на нови елементи. Наскоро беше наличен и набегът на Pokemon GO Latios. Това само сложи край на нападението на Latias.

Популярна тема