Последен шанс: регистрирайте се сега за тегленето на PS5 в Coolblue

Съдържание:

Последен шанс: регистрирайте се сега за тегленето на PS5 в Coolblue
Последен шанс: регистрирайте се сега за тегленето на PS5 в Coolblue
Anonim

Измина повече от година и половина от пускането на PlayStation 5 от Sony. Конзолата от следващо поколение все още не е на склад. Това се дължи на недостига на полупроводникови чипове, необходими за направата на PS5, но също и на скалпърите, които веднага купуват малкото копия и след това ги пускат на най-високата цена в Ebay или Marktplaats.

За да предотврати скалперите, Coolblue бързо пусна теглене за PS5, в което победителите получават възможност да закупят конзолата. Холандският уеб магазин най-накрая започна теглене отново тази седмица, след дълго прекъсване от декември. Ако все още не сте се регистрирали, трябва да го направите скоро. Регистрацията за тегленето на PS5 приключва на 12 май в 10 ч. сутринта!

Правила на играта за PS5 Draw

Моля, имайте предвид, че Coolblue използва редица правила за теглене. Например, можете да се регистрирате за различни пакети конзоли PlayStation 5 с игри и аксесоари, не е възможно да получите отделна PS5. Освен това можете да се регистрирате само веднъж, ако се регистрирате няколко пъти, автоматично ще бъдете дисквалифицирани.

Следователно тегленето ще приключи на 12 май и победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип в петък, 13 май. Coolblue ще се свърже с победителите по имейл.

Популярна тема