Пет причини защо Samsung A51 е топ смартфон

Съдържание:

Пет причини защо Samsung A51 е топ смартфон
Пет причини защо Samsung A51 е топ смартфон
Anonim

Цветен OLED екран

Когато използвате смартфона си, ще гледате екрана през по-голямата част от времето, така че е важно дисплеят да остави добро първо впечатление. Що се отнася до Samsung Galaxy A51, това е задължително. С 6,5-инчов Super AMOLED екран веднага ще бъдете впечатлени от цветното зрелище. С разделителна способност от 1080 x 2400 пиксела, той също е приятен и остър.

Друг аспект на екрана на Samsung Galaxy A51 също бързо ще изпъкне, а именно дизайнът почти без рамки. Предната част е почти изцяло покрита от екрана, оползотворявайки максимално пространството. Междувременно камерата за селфита е скрита в екрана с перфориран дизайн.

Четири камери за правене на снимки

Говорейки за камери, A51 със сигурност не трябва да се срамува в тази област в сравнение с флагмани като Samsung Galaxy S20. В допълнение към селфи камерата, смартфонът има още четири камери на гърба: 48MP основна камера, 12MP ултраширока камера и две 5MP камери за макро снимки и обработка на дълбочина. Със 128 GB памет за съхранение, вие също имате достатъчно място за съхранение на всички ваши снимки.

Основната камера прави точно това, което трябва да прави, и предоставя чудесно резки изображения. С постобработката на HDR изображението също става малко по-красиво. Междувременно с макро камерата можете да правите красиви снимки от много близо, идеални за природата. Свръхшироката камера е идеална и за красиви гледки, високо в планината или на върха на замък.

За съжаление нощният режим не е толкова силен, колкото другите функции, но иначе смартфонът е идеална камера за в джоба ви. Особено когато можете да закупите Samsung A51 на добра цена.

Image
Image

Вграден скенер за пръстови отпечатъци

Обичайният начин да влезете в телефона си отдавна е ПИН или лична „форма“, но през последните няколко години станахме много по-разглезени в тази област. Например, големите компании се фокусират върху лицевото разпознаване с техните водещи модели, където е достатъчно да държите смартфона си пред лицето си, за да получите достъп.

Samsung, междувременно, разчита на сензора за пръстови отпечатъци за повечето други модели. Когато погледнете Samsung A51 в син, черен или бял гръб, няма да видите скенер. Нито дори на брадичката отпред. Скенерът за пръстови отпечатъци е вграден в екрана. Просто трябва да държите регистрирания си пръст върху екрана и можете да получите достъп до своя смартфон. Безопасно и без усилия.

Работи директно на Android 10

Смартфоните на Samsung работят с операционната система Android на Google и A51 не е изключение. Всъщност горният среден клас излиза от кутията с най-новата версия от Google: Android 10.

Това означава, че можете да използвате всички нови функции, които предлага операционната система. Освен това можете да разчитате и на надстройката до Android 11, когато излезе по-късно тази година. Върху Android се изпълнява собствената кожа на Samsung, така нареченият Samsung One UI. Това е същият потребителски интерфейс като Samsung Galaxy S20, така че няма да видите разлика с флагмана на южнокорейския производител.

Image
Image

Свържете вашите слушалки без ключ

Ако завъртите Samsung Galaxy A51, ще срещнете почти рядка функция. Истинска 3,5 мм връзка! Така че можете лесно да свържете вашите слушалки или слушалки с традиционен кабел, без да се налага да търсите ключ.

С това идва друга малка, но понякога много полезна функция. Тъй като USB C портът не е зает от ключ, можете да слушате музика и да зареждате смартфона си едновременно. Не че зареждането отнема много време благодарение на бързото зареждане, но може да бъде приятно допълнително предимство.

Тази статия е съвместна работа.

Популярна тема