Watch Dogs Living_City добавя опасни зони

Съдържание:

Watch Dogs Living_City добавя опасни зони
Watch Dogs Living_City добавя опасни зони
Anonim

Ubisoft отне повече от година, за да направи модификацията, Living_City. Модификацията променя почти всеки аспект на играта. Някои нови мисии продължават толкова дълго, колкото мисиите на оригиналната игра. Една от тези мисии е за възстановяване на скривалището на мотела Owl.

Living_City кара картата да бъде запълнена с деветнадесет червени зони от актуализацията. Тези зони се контролират от престъпници и са забранени за вас като играч. Ако все пак решите да отидете там, можете да отвлечете вниманието на престъпниците с така наречения „конфигурационен файл“. Можете също да изберете да се обадите на полицията и да ги оставите да се бият с престъпниците. Когато престъпниците ги няма, те се връщат след определен период от време. Дали ще получите допълнителни награди за упоритата си работа не е така.

Watch Dogs Living_City повече от опасни зони

Модификацията Watch Dogs Living_City носи произволни събития в допълнение към деветнадесетте опасни зони. По време на тези събития можете например да накарате полицията и престъпниците да се преследват или да откраднат тежко бронирани превозни средства. Можете да напуснете събитие безплатно, но това ще ви попречи да получите никакви награди. Можете също така да извършвате нови хакове на цивилни, като например да накарате нечий телефон да експлодира.

Като играч вие също получавате възможност да разгледате интериора на много сгради. Мебелите и всекидневните, които можете да видите от сега нататък, идват главно от добре познатите сгради на Watch Dogs 2, сгради като затвора. Някои от местата, в които можете да влезете, са препълнени с врагове.

Има и някои по-малки промени с модификацията Living_City. По този начин можете да носите само едно оръжие наведнъж и враговете ви могат да ви хванат в капан чрез фалшиви договори. Всички незначителни промени могат да се видят на тази страница на ModDB.

Ubisoft посочи по-рано тази година, че Watch Dogs 3 е на път чрез съобщение в Twitter и обещава да бъде добро продължение. За да се заредите с настроение, можете да играете Watch Dogs 2. Искате ли да знаете дали Watch Dogs 2 е за вас? Тогава прочетете нашия преглед на Watch Dogs 2!

Препоръчано: