Най-добрите хакери в игрите - Kraken за нула време

Съдържание:

Най-добрите хакери в игрите - Kraken за нула време
Най-добрите хакери в игрите - Kraken за нула време
Anonim

5. Assassin's Creed Black Flag

Въпреки че сте доста заети с плячкосване на кораби и убиване на сенчести герои в Assassin's Creed Black Flag, играта също има хак режим. Защото в допълнение към вашите приключения като Kenway, вие също редовно трябва да предприемете пътуване извън симулацията, за да кракнете компютрите на вашите колеги.

В Black Flag тези компютри са защитени, но за щастие вие сте доста удобни. Решаването на трите типа пъзели ще включва много псувни и викове в началото, но с течение на времето ще бъде лесно като ходене.

Въпреки че търкалянето на топка към центъра на сфера и изборът на правилната честота е доста лесно, транспортирането на топка отляво надясно ще бъде най-трудно. Да се надяваме, че вашите колеги решат да отделят допълнителен час, за да покажете, че сте един от най-добрите хакери в игрите!

4. Системен шок 2

За да се заредите с настроение за Cyberpunk 2077, определено си струва да започнете с рестартирането на System Shock в началото на 2020 г. Тази футуристична игра ви изправя срещу множество враждебни роботи и компютри и включва много хакерство.

Не само полираната версия на оригиналния System Shock ще се появи през 2020 г., чисто новият System Shock 3 също е планиран за 2018 г. Хакването в първите две части беше наред, така че има голям шанс, че същата система може да бъде намерена в предстоящата трета част.

Играчите трябва да активират три квадрата подред. Звучи просто, но е точно обратното. Колкото по-ниско е вашето хакерско умение, толкова по-малка е вероятността да активирате квадрат. Ако сте изключени, вашият шанс ще бъде изчерпан или алармата ще се включи. Така че по-добре инвестирайте много в усъвършенстване на вашите хакерски умения!

3. Watch Dogs

Подобно на лабиринтните пъзели в книгите с пъзели, целта е да стигнете от А до Б в хакерската мини игра в Watch Dogs. За съжаление зависи от вече поставени кръстовища за пренасочване на сигнала, така че ще трябва бързо да превключвате между различни конектори.

В Watch Dogs 2 трябва да покажете, че сте един от най-добрите хакери в игрите, тъй като цялата игра е за хакване. Пъзелите са още по-големи и по-трудни, така че предизвикателството е още по-актуално, отколкото в предишната част!

2. Deus Ex Mankind Divided

В списък на най-добрите хакери в игрите Адам Дженсън не може да бъде пропуснат. В неговия кръстоносен поход за арестуване на отговорните за нападението над бившата му има много хакерство. Мини игра, която вече постави добра основа в Human Revolution, е разработена още по-добре в продължението Mankind Divided.

В зависимост от вашите хакерски умения, може дори да не опитате да отворите врата или контейнер. И дори да получите достъп до най-високото ниво, ще откриете, че е доста трудно да не задействате алармата от време на време. За да предотвратите това, вие също ще трябва да инвестирате доста комплекти Praxis в останалата част от умението.

Целта на мини играта за хакване е проста. Работите от началната локация чрез компютри до един или повече зелени пилона. Всеки намесващ се компютър има шанс да забележи вашето хакване и затова от време на време ще трябва да спрете бързащата защитна стена с намерен Stop Worm.

Такъв софтуер може да бъде закупен за доста кредити или понякога може да бъде намерен в компютърна мрежа. Следователно не е изненадващо, че прекарвате много време в разбиване на къщи и хакване на компютри в Deus Ex, за да улесните кракването на компютри по-късно в играта!

1. Fallout

Може да има само една игра, която може да спечели голямата награда за най-добър хакер в игрите и това е Fallout. Както Fallout 3, New Vegas, така и Fallout 4 имат една и съща система за кракване на компютри. Редица думи са поставени в списък с огромно количество знаци. Имате четири шанса да познаете правилната дума, в противен случай сте аут.

След всеки избор ще видите колко букви от тази дума са на правилното място, така че следващият избор вече трябва да ви доближи малко. Но бъдете предупредени за пароли, които завършват на „ing“, защото всички изглеждат еднакви!

Най-добрите хакери в игрите – Освободете вътрешния си хакер

Ако още веднъж оставите мозъка си да се разбие, тогава този списък с най-добрите хакери в игрите със сигурност ще ви помогне. Колкото и трудни да са миниигрите, след като ги овладеете, ще се почувствате като истински майстор хакер. Имате ли някакви предложения за други геймъри, които не са склонни към хак мини игра, уведомете ни в коментарите!

Препоръчано: