Watch Dogs Legion разкриха с първи трейлър на E3

Съдържание:

Watch Dogs Legion разкриха с първи трейлър на E3
Watch Dogs Legion разкриха с първи трейлър на E3
Anonim

Новите Watch Dogs вече изтекоха миналата седмица. Тогава Ubisoft обяви играта веднага. За истинското разкритие трябваше да изчакаме до пресконференцията на E3, където френският издател разкри играта в дълъг геймплей трейлър.

Watch Dogs Legion ще се развива в Лондон. Можете да отидете където пожелаете в британската столица. Тъй като играта се развива в антиутопично бъдеще, тя е пълна с оборудване за наблюдение и постоянно сте наблюдавани навсякъде.

Дроновете също играят важна роля в това. Те летят из целия град и правят живота ви доста труден. Те не само ви държат под око, но могат и да изстрелят ракети, така че бъдете внимателни.

Превключване на символи

Новото в тази част е опцията да играете като множество различни герои. Демонстрацията на играта Watch Dogs Legion започна с Ian, но скоро умря. След това можете да избирате между много други операции, всички от които са доста различни една от друга.

Приключението продължи като старата дама Хелън, но скоро се върна обратно към Наоми. Превключването между героите играе важна роля в играта и е необходимо за изпълнение на мисиите.

Издаване на Watch Dogs Legion

Watch Dogs Legions ще бъде пусната на 6 март 2020 г. за PlayStation 4, Xbox One, PC и Google Stadia.

Препоръчано: