Super Mario 3D All-Stars Collection Издаване на 18 септември

Съдържание:

Super Mario 3D All-Stars Collection Издаване на 18 септември
Super Mario 3D All-Stars Collection Издаване на 18 септември
Anonim

Игрите в Super Mario 3D All-Stars са излезли от дълго време, но сега са подобрени версии за Switch. Nintendo обяви това в специален Mario Direct. Колекцията беше пусната в чест на 35e годишнина на Super Mario Bros. да празнуваме.

Разбира се, всички сме много любопитни относно промените, които са направени в игрите, затова ги подчертаваме тук.

Супер Марио 64

Super Mario 64 беше пусната като стартово заглавие за Nintendo 64 в Япония на 23 юни 1996 г. и имаше огромен успех. До май 2003 г. са продадени единадесет милиона копия. Тази популярност доведе до римейк на играта за Nintendo DS, докато оригиналът беше преиздаден за виртуалната конзола на Wii и Wii U.

Играта наистина промени света на игрите, когато става въпрос за проектиране на светове. Super Mario 64 е основателят на днешните Марио игри и е повлиял значително на начина, по който са правени игрите оттогава нататък. Надградената версия за Switch ще даде на много хора носталгично усещане, защото това е игра, с която мнозина са израснали.

Графиките са увеличени в минимална форма в Super Mario 3D All-Stars. Играта ще може да се играе на Switch в 720p, както в докинг станция, така и в ръчен режим. Въпреки че играта е увеличена, съотношението на екрана не се променя: Mario 64 ще запази първоначалното си съотношение 4:3.

Image
Image

Super Mario Sunshine

Super Mario Sunshine се смята от някои фенове за може би най-великата игра на Super Mario на всички времена, докато други я мразят. Super Mario Sunshine е много различен от повечето игри Super Mario. Докато Марио е пътувал по целия свят в много предишни игри, Super Mario Sunshine е нещо като ваканция на тропически остров.

С безкрайни различни опции и контроли, играта никога не става скучна. Независимо дали преминавате през забавните и разнообразни нива или просто си играете с контролите на играта, Super Mario Sunshine ще ви забавлява дълго време. На Switch играта може да се играе на телевизор в 1080p, докато играта се представя в 720p в ръчен режим. Освен това можете да играете играта в съотношение 16:9 за първи път.

Image
Image

Super Mario Galaxy

От трите игри в колекцията Super Mario Galaxy е най-скоро пуснатата. Така че това ще бъде най-младото поколение играчи на Марио, за които тази игра е напълно ново изживяване. Тази изключително забавна игра с много разнообразие се възприема от някои като истинска революция в поредицата Марио.

В превключвателя ще бъдат коригирани няколко неща. Например, играта може да се играе в 1080p по телевизията, докато 720p на ръчен се поддържа. В допълнение, контролите за движение (които вече бяха ограничени в оригинала) вече не са задължителни, така че най-накрая можете да играете играта с нормален контролер или Switch Lite. Как точно ще работи това предстои да видим. Известно е, че курсорът може да се управлява в ръчен режим със сензорен екран. Когато играете на вашия телевизор или в настолен режим, можете да имитирате Wii контролера с Joy-Cons.

Super Mario 3D All-Stars получава 8,5 при преглед

Играта вече е излязла и получава големи 8,5 от нас в рецензията. Нашият редактор плаща за контролите, свободата в Super Mario 64, водното оръдие в Super Mario Sunshine, гравитацията в Super Mario Galaxy и целия саундтрак.

Купихте ли вече колекцията от игри?

Тази статия е актуализирана на 2 октомври 2020 г.

Популярна тема