Devil May Cry обявен на Switch - Ще се играе на Switch това лято

Съдържание:

Devil May Cry обявен на Switch - Ще се играе на Switch това лято
Devil May Cry обявен на Switch - Ще се играе на Switch това лято
Anonim

Devil May Cry първоначално излезе през 2001 г. за PlayStation 2. Оттогава има няколко успешни игри в поредицата. Например, Devil May Cry 5 беше пуснат по-рано тази година. Игрите от поредицата все още не са се появили на Nintendo Platforms досега, но това ще се промени това лято.

Тези, които се надяваха ремастерът на Devil May Cry да дойде в Switch, трябва да разочароват. Очевидно това е оригиналната версия за PS2. Напълно възможно е тази версия да бъде излъскана малко за пускането на Switch. И разбира се, вероятно можем да разчитаме на оптимизация за тази система.

Какво е Devil May Cry?

Devil May Cry е хак и слаш екшън игра. В играта ще трябва да се справите с различни демони, които да победите. Играта възнаграждава комбинираните атаки: колкото по-добре комбинирате атаките си, толкова повече се увеличава стиловият метър. Ако често повтаряте една и съща атака, измервателният уред ще остане нисък. Ако редувате атаките си, той ще се изкачи по-бързо. Има също платформени предизвикателства и пъзели.

За какво е Devil May Cry?

Вие играете като Данте, полудемон, чието семейство е убито от Мундус, кралят на подземния свят. Този Мундус беше прогонен отдавна, но сега заплашва да избяга. Когато Триш информира Данте за това, на Данте се пада да го убие, като най-накрая отмъсти на семейството си.

Кога Devil May Cry ще бъде наличен на Switch?

Devil May Cry е обявен за Switch това лято. Кога точно все още не е ясно, но има голям шанс да чуем повече на E3. Никога ли не сте играли Devil May Cry и искате да знаете дали този франчайз е за вас? Тогава можете да прочетете нашия преглед на Devil May Cry 5 тук.

Популярна тема