Five Devil May Cry 5 Bloody Palace съвети за оцеляване в режима

Съдържание:

Five Devil May Cry 5 Bloody Palace съвети за оцеляване в режима
Five Devil May Cry 5 Bloody Palace съвети за оцеляване в режима
Anonim

5. Изберете любимия си герой

Първият съвет за Кървавия дворец на Devil May Cry 5 е относно избора на персонаж. Точно както в различните мисии от историята, можете да играете през режима с Nero, Dante и V. За първия ви опит да завършите всички стаи ви препоръчваме да вземете любимата си.

Този съвет звучи много логично, но това не означава, че изборът е такъв. Шансовете са, че в проучването си на Кървавия дворец ще попаднете на съобщения за това кой може да ви преведе през режима най-лесно. Винаги помнете, че това е лично. В допълнение, има голям шанс някои от вашите ловци на демони вече да са по-силни. Това ни води до следващия съвет.

4. Уверете се, че имате (почти) всички надстройки

The Devil May Cry 5 Bloody Palace ви изправя срещу всички демони на играта в 101 стаи. В началото това са предимно по-слаби видове, но скоро трябва да се състезавате срещу по-силна сатанинска измет. За да преодолеете всички тези предизвикателства, е разумно да надстроите героите си (почти) напълно.

Отключвате режима само след като завършите играта с настройката за трудност Human или Devil Hunter. Това означава, че вече сте направили доста надстройки. Даваме ви като съвет да отключите всичко, с изключение на Ex Provocation. Определено ще имате нужда от тях, за да приложите съвета на следващата страница.

3. Бъдете бързи и стилни

В Кървавия дворец на Devil May Cry 5 вие не само се биете срещу демони, но и срещу часовника. Целта е както да убиете всички врагове, така и да завършите всички стаи, преди таймерът да достигне нула. За да се постигне това, комбинацията от скорост и стилни атаки е предимство.

В режима започвате с няколко минути време за игра, което можете да удължите, като изпратите демоните обратно в ада. Всеки враг ви дава допълнителни секунди, но количеството зависи от типа демон, с който се биете. Ако успеете да преминете през стая невредим, вие дори получавате допълнителни 20 секунди. Това няма полза, ако се изморите. Можете да прочетете как можете да предотвратите това в следващия съвет.

2. Грабнете вашите моменти за почивка

Победата над 101 стаи, пълни с врагове, е скучна работа, която трябва да завършите наведнъж. За разлика от режима Bloody Palace от старите игри, в Devil May Cry 5 можете да спрете битката след всяка битка. Това също ви позволява да играете през режима в сесии за първи път.

Nero идва след всеки 20 стаи в нещо като тоалетна, където можете да попълните неговите Devil Breakers. Това е идеалното място да си починете, докато играете с него. Данте и V нямат това. Кървавият дворец не е лек бриз. Има много голяма вероятност вниманието ви да отслабне, което ще ви накара да направите ненужна грешка. Можете да се учите от грешките и това е отразено в последния ни съвет.

1. Познайте моделите на демоните

Шансовете са малки да стигнете до Кървавия дворец на Devil May Cry 5 наведнъж. Едната стая ви подхожда добре, докато другата ви създава много проблеми. В най-новата версия на режима можете да практикувате всички постигнати нива в Warm Up. Тук можете да видите колко време ви е отнело да завършите стаята, какви врагове има и можете да опитате да се справите по-добре.

Разпознаването на моделите на атака, скоростта и защитата на демоните е от решаващо значение за преминаване през всичките 101 стаи. Особено с шефовете не можете да се измъкнете просто с натискане на някои бутони. Ако вземете присърце този съвет, в комбинация с четирите предишни, ще увеличите шансовете си за успешно завършване на Кървавия дворец.

Devil May Cry 5 Bloody Palace съвети

Това бяха нашите пет съвета за режима Bloody Palace на Devil May Cry 5. Предизвикателството на играта не е само в този режим на игра. Можете да прочетете какво имаме предвид под това в нашия списък с петте най-трудни постижения на Devil May Cry 5. В рецензията на Devil May Cry 5 можете да прочетете какво мислим за играта.

Популярна тема