5 Елементи на играта Quantum Break с един поглед

Съдържание:

5 Елементи на играта Quantum Break с един поглед
5 Елементи на играта Quantum Break с един поглед
Anonim

5. Пъзели

Докато играете Quantum Break, определено не просто стреляте по врагове. Трябва да стигнете до целта си, което не винаги е лесно, тъй като почти целият град е в режим на блокиране или е разрушен. В резултат на това трябва да използвате креативни начини за напредък: катерене, скок, бягане и връщане на времето.

Вие не просто използвате времевите си сили по време на битка: те също играят основна роля в решаването на различните пъзели, които срещате в Quantum Break. Вземете, например, проход, който се е срутил, което прави невъзможно напредването: първо трябва да върнете времето назад, така че проходът да е там отново. Но внимавайте, защото когато върнете времето назад, ефектът е само временен: следователно е възможно проходът да се срути отново точно когато сте под него. За да противодействате на това, можете да използвате други времеви сили, като Time Stop или Time Dash.

Използването на времеви сили и комбинирането на тези сили дава уникален елемент на пъзелите. Трябва да помислите внимателно кои сили отговарят най-добре на блокадата по пътя ви. Това прави пъзелите в Quantum Break много забавни.

4. В ролите

Първо, нека кажем, че Quantum Break изглежда графично красиво. Героите изглеждат реалистични и това прави възхищението на силния актьорски състав още по-забавно. Този актьорски състав участва и в телевизионния сериал, но същите актьори се използват в самата игра.

Актьорският състав на Quantum Break включва:

 • Шон Ашмор (като главен герой Джак Джойс)
 • Доминик Монаган (в ролята на брата на Джак Уил)
 • Aidan Gillen (като антагонист Paul Serene)
 • Ланс Редик (като Мартин Хач)
 • Маршал Алман (като Чарли Уинкот)
 • Патрик Хойзингер (като Лиам Бърк)
 • Мими Майкълс (като Фиона Милър)
 • Амелия Роуз Блеър (като Ейми Фераро)

Любопитно ли ви е в какво можете да видите тези актьори, между другото? Направихме преглед на актьорския състав на Quantum Break и откъде го познаваме. Например, Шон Ашмор може да бъде видян във филмите за X-Men, а ние познаваме Доминик Монаган например като Чарли от телевизионния сериал „Изгубени“или като Мери от филмите „Властелинът на пръстените“!

3. Времеви сили

Различните времеви сили, които можете да използвате като играч, правят играта Quantum Break наистина страхотна. Игра със самото време, кой не би искал това? Например, можете да спрете времето, да върнете назад или да го използвате като експлозивен снаряд, който можете да стреляте по врагове!

В играта имате следните времеви сили:

 • Time Vision: Използвайки тази сила, светът е оцветен в черно и бяло и важни предмети, като амуниции или колекционерски предмети, светят, което ги прави по-лесни за виждане. Враговете също се виждат по-лесно по този начин, така че е полезно да използвате Time Vision, преди да влезете в битка!
 • Спиране на времето: Тази мощност спира времето в определена област. Можете да използвате Time Stop, за да унищожите временно врагове: те няма да могат да се движат и същото важи за всички куршуми, които са били на път към вас.
 • Time Shield: Когато използвате Time Shield, вие като играч призовавате нещо като щит около себе си. Този щит отразява всички куршуми, които враговете изстрелват, но все още можете да стреляте през него. Идеален, когато вашето HP започне да пада малко!
 • Time Dodge: С помощта на Time Dodge правите бързо движение в определена посока. Следователно тази сила е полезна, когато броят на враговете стане твърде голям.
 • Time Blast: Тази времева сила е най-офанзивната времева сила от всички. Когато използвате тази сила, вие призовавате нещо като топка от време в ръцете си, която след това можете да стреляте по враговете, с изключително разрушителни ефекти в резултат. Удебелено!
 • Търсене във времето: Тази сила на времето спира напълно времето, но все още можете да го прекарате. Идеален за унищожаване на нищо неподозиращи врагове много бързо, но също така е добър за използване, когато вашето HP е малко ниско и трябва да се прикриете бързо.

Можете също да надстроите тези времеви сили, докато играете играта, за да ги направите още по-добри. За подробна информация относно тези готини сили можете да посетите нашите специални сили за време на Quantum Break.

2. Собствен избор

В Quantum Break има няколко момента, в които вие като играч трябва да изберете как да продължите. Тези моменти на избор оказват влияние върху по-нататъшната история на играта и телевизионния сериал. Така че в края на първа глава сте изправени пред следния избор: оставяте ли свидетелите живи и след това ги използвате като PR инструмент, или убивате всички свидетели, за да сте сигурни, че няма да изтече информация? йени

Според разработчика Remedy, Quantum Break има 40 различни края, всички от които зависят от избора, който сте направили. В допълнение, много различни сцени са заснети за телевизионния сериал и изборът, който направите, влияе върху това кои сцени ще видите. Това дава на Quantum Break голяма стойност за преиграване: можете да правите различни избори всеки път, така че историята да е различна всеки път.

1. ТВ сериал

Quantum Break е първата игра, която съчетава най-доброто от двата свята: игри и гледане на телевизионни сериали. И с оглед на споменатата по-горе точка, вашите собствени избори, вие всъщност действате като нещо като режисьор в този сериал: вие решавате какво ще се случи. Това, което можете да видите в поредицата, зависи от изборите, които сте направили, докато играете. Освен това ще бъдете възнаградени за намиране на колекционерски предмети чрез допълнителни сцени, които иначе не бихте видели.

Комбинацията с телевизионния сериал е уникален елемент от играта Quantum Break и тази комбинация работи добре. В края на една глава следва епизод от телевизионния сериал, който продължава около 20 минути. По този начин получавате повече основна информация и се създава повече дълбочина в историята. В допълнение, гореспоменатият актьорски състав показва силни изпълнения, което прави гледането на сериала много забавно забавление.

Quantum Break идва на 5 април за Xbox One и PC.

Популярна тема