Телевизионен сериал Battlefield, обявен от EA DICE и Paramount

Съдържание:

Телевизионен сериал Battlefield, обявен от EA DICE и Paramount
Телевизионен сериал Battlefield, обявен от EA DICE и Paramount
Anonim

Поредицата Battlefield съществува от доста време. Според DICE и EA Games, франчайзът е подходящ за показване на малкия екран. Paramount ще поеме поредицата и ще назначи Anonymous Content да продуцира поредицата. Анонимното съдържание може да не звучи познато, но те са направили The Revenant и два сезона на True Detective, наред с други.

Малко известно за телевизионните сериали на Battlefield

Все още нищо не се знае за обстановката или сюжета на телевизионния сериал Battlefield. Франчайзът на Battlefield включва разнообразие от настройки и сюжетни линии, от Първата и Втората световна война до модерни и футуристични войни.

Например, най-новата част, озаглавена Battlefield 1, ще има сюжет от Първата световна война, където множество герои ще бъдат прегледани, за да се даде на играча различна гледна точка за Великата война, която въпреки това е известна като война, която се води главно в окопите, когато в действителност имаше още нещо за правене.

Майкъл Шугар от Anonymous Content и продуцент на телевизионния сериал Battlefield каза следното относно адаптацията на видеоиграта.

Това не е първият път, когато видео игра се появява на малкия екран. Devil May Cry и по-скоро Final Fantasy с аниме сериал вече са адаптирани като телевизионни сериали.

Популярна тема