Jordskott Review (Blu-ray) - Разочароващо

Съдържание:

Jordskott Review (Blu-ray) - Разочароващо
Jordskott Review (Blu-ray) - Разочароващо
Anonim

Jordskott започва вълнуващо и всичко свръхестествено. Вълнуващ екшън за вземане на заложници ни запознава с главния герой от поредицата: Ева Торнблад (Моа Гамел). Тя е полицейски комисар и търси дъщеря си Жозефин. В началото на сериала виждаме майка и дъщеря все още щастливи, докато внезапно седемгодишната дъщеря внезапно изчезва.

Jordskott преглед 1
Jordskott преглед 1

Удавен в морето

От години на Ив е казвано да се откаже от надежда. Въпреки че дъщеря й никога не е открита, шансът тя да е жива ще бъде нула. Хората настояват, че малкият трябва да се е удавил в морето. Ева има твърда глава. Когато баща й умира внезапно, тя се връща към корените си, уж за да уреди нещата около смъртта му. Скъпи татко имаше компания, а Ева има акции. Междувременно Ева има своя собствена програма, защото наскоро наблизо е изчезнало друго дете.

Изглежда малко познато на Ева. Още едно дете, което просто изчезва близо до езерото Силвърходж? Това не може да е съвпадение. Тя запазва надежда и смята, че Жозефин е още жив. Историята става напълно странна, когато един ден тя се натъква на полумъртво момиче на пътя, носещо верига, която Ева даваше на Жозефин. Това може би Жозефин, или има нещо друго?

Jordskott преглед 2
Jordskott преглед 2

Странен обрат

Началото на Jordskott е вълнуващо. Само за наше съжаление детективската атмосфера изведнъж претърпя странен обрат след пет епизода. Тогава свръхестественият елемент все повече надделява и се питаш какво точно гледаш. Очевидно има още много изчезнали деца и това е извън въображението на хората.

Серията се заиграва основно с укриване на информация от героите и умишлено погрешно представяне на тези герои. Ранното изображение на някой, който се разхожда в гората и има всякакви оръжия у дома, предполага, че той има нещо общо с изчезванията. Вероятно чисти глупости, защото кой знае, най-добрият човек може да се защити.

Актьорският състав на Jorksott също не е толкова интересен, трябва да се каже. Моа Гамелт играе добре, както и Хенрик Кнутсон, който играе Никлас Гунарсо, момче с умствени увреждания. Но около това трябва да се справяме с всякакви хора, които не излизат добре. Записите на интервютата с бащата на Ева са скучни и хората, с които Ева работи, вече заспиват.

Jordskott преглед 3
Jordskott преглед 3

Разсейващо

Освен това не изглежда като едно координирано цяло. Има твърде много малки сюжетни линии и те наистина отвличат вниманието от основното. Едва когато фокусът отново е върху откриването на Жозефин и другите деца, става болезнено ясно колко зле всъщност работи историята на Джордскот. Сега няма толкова много свръхестествени скандинавски трилъри и Джордскот като цяло не е много скучен за гледане. Просто очаквате много повече след първия епизод.

Жалко е да видим, че тези очаквания никъде не се оправдават. Уплахата тук и там не ви кара изведнъж да оцените поредицата повече. Щеше да има много, много повече!

Плюсовете и минусите

  • + Красиви пейзажни изображения
  • Знаците не са интересни
  • Мудна история

Популярна тема