Рейчъл Макадамс потвърди ролята си в Доктор Стрейндж

Съдържание:

Рейчъл Макадамс потвърди ролята си в Доктор Стрейндж
Рейчъл Макадамс потвърди ролята си в Доктор Стрейндж
Anonim

За участието на McAdams се говори от седмици. В началото на юли, например, тя посочи, че е в дискусии с Marvel относно роля в Doctor Strange. Ролята най-накрая е потвърдена от самия Макадамс, но все още не е ясно коя точно е ролята.

Това, което знаем е, че новият филм на Marvel е планиран да излезе по кината на 4 ноември 2016 г. по сценарий на Джон Спайтс (Prometheus) и режисиран от Скот Дериксън (Sinister). Историята се съсредоточава около неврохирурга Dr. Стивън Стрейндж (Бенедикт Къмбърбач), който открива таен свят на магия и алтернативни измерения след ужасяваща автомобилна катастрофа.

Рейчъл Макадамс партнира на страхотни актьори в Доктор Стрейндж

Въз филма Доктор Стрейндж участват Рейчъл Макадамс и Бенедикт Къмбърбач, както и Тилда Суинтън в ролята на Древния и Чиутел Еджиофор в ролята на Немезида, барон Мордо. Въпреки че Mordo е злодей в комиксите, по време на кастинга на Eijofor беше споменато, че кинематографичната природа на Mordo е сближаването на няколко героя от вселената на Doctor Strange. Освен тези потвърдени роли, има и слухове за преговори между Marvel и Мадс Микелсен относно зла роля за филма.

Популярна тема