BATMAN The Telltale Series излиза това лято

Съдържание:

BATMAN The Telltale Series излиза това лято
BATMAN The Telltale Series излиза това лято
Anonim

Изданието на BATMAN The Telltale Series следователно идва при вас това лято, но не беше публикувана допълнителна информация. Все още няма точна дата на пускане на играта, но играта ще бъде показана на E3. BATMAN Изданието на Telltale Series това лято означава, че първият епизод на новата игра е само след месеци.

С този туит Job J. Stauffer, ръководител на Creative Communications, обяви новината. Разработчикът ще представи поне два епизода от различни игри тази година. В допълнение към изданието на поредицата BATMAN - The Telltale, разработчикът пуска и трети сезон на своите епизодични игри The Walking Dead.

BATMAN Поредицата Telltale излиза това лято

Феновете на Батман могат да се забавляват това лято. Ремастерираната версия на игрите Batman Arkham от Rocksteady и Warner Bros. също идва скоро. В допълнение, има и LEGO Batman филм в процес на подготовка и вероятно ще видим Батман отново в Suicide Squad. По-рано тази година също имахме Батман срещу Супермен.

Излизането на BATMAN The Telltale Series е планирано за това лято. Въпреки че все още нямаме официална дата на пускане, можем да очакваме играта доста скоро.

Популярна тема