Сексуалността на Дедпул може да бъде по-изложена в новия филм

Съдържание:

Сексуалността на Дедпул може да бъде по-изложена в новия филм
Сексуалността на Дедпул може да бъде по-изложена в новия филм
Anonim

Deadpool има много откровен характер и със сигурност не се страхува да каже това, което мисли. Неговата сексуалност също е много откровена. Дедпул е пансексуален, което означава, че е привлечен от човек, а не от неговия или нейния пол. Не видяхме много от това в първия филм за Дедпул, но според Рейнолд това ще се промени в бъдеще.

В интервю за Variety Рейнолдс казва, че е готов да замени приятелката на Дедпул с приятел в бъдеще. Рейнолдс все още не може да каже дали това ще се случи в следващия филм. Но в бъдеще Deadpool с приятел със сигурност не е изключено.

В първия филм вече видяхме някои предложения за сексуалността на Deadpool. В началото на филма Уейд Уилсън беше много отворен към сексуалните експерименти. Той също така прави няколко сексуални шеги към своя враг Аякс.

Сексуалността на Дедпул може да се превърне в проблем

За много страни хомосексуалността все още е табу. Следователно може да се окаже, че страните ще откажат филма поради тази причина, защото това се случи и с различни продукти в Русия. Между другото, това няма да е първият път, когато филм за Deadpool е бил отказван, защото това се е случвало и преди в Китай.

Продължението на филма Deadpool е планирано за началото на 2018 г. Въпреки това, има много производствени проблеми, които възпрепятстват заснемането. Така че има голяма вероятност филмът да се забави.

Популярна тема