Филмът Inhumans ще бъде телевизионен сериал

Съдържание:

Филмът Inhumans ще бъде телевизионен сериал
Филмът Inhumans ще бъде телевизионен сериал
Anonim

След няколко месеца съмнение, Marvel избра да не пусне The Inhumans като филм, а като сериал, в сътрудничество с IMAX. Сериалът ще бъде заснет изцяло в IMAX и следователно ще бъде с високо качество.

В допълнение към The Inhumans, заснет в IMAX, първите два епизода ще бъдат първите, които ще се показват в IMAX кината по света. The Inhumans е първият по рода си с това сътрудничество. Това е първият път, когато IMAX е финансово обвързан с телевизионен сериал.

Първите два епизода ще излязат в IMAX кината по целия свят през септември 2017 г. Епизодите ще се проведат тук приблизително две седмици. След тези две седмици епизодите и останалата част от сезона ще се появят по телевизията.

Остава да видим дали другите епизоди също ще бъдат показани по телевизията в Холандия. Възможно е също така епизодите да се появят в Netflix и по този начин да попаднат в същия списък като: Люк Кейдж и Джесика Джоунс.

Филмът Inhumans е нещо повече от кражба на X-Men

Телевизионният сериал ще се фокусира основно върху Black Bolt и кралското семейство. Някои нечовешки герои вече могат да се видят в Marvel’s Agents of SHIELD, като например Quake. Вероятно някои герои от тази серия също ще се появят в The Inhumans.

Преди това The Ghost Rider вече направи своя дебют в Agents of SHIELD и това дава малък шанс той да се появи и във филма Inhumans. Също така, новата поредица на Marvel Netflix: The Defenders и Iron Fist стават все по-близо и по-близо, което прави кинематографичната вселена на Marvel все по-обширна.

Популярна тема