Люк Кейдж сезон 2 в процес на създаване

Съдържание:

Люк Кейдж сезон 2 в процес на създаване
Люк Кейдж сезон 2 в процес на създаване
Anonim

Не е много странно, че Люк Кейдж получава втори сезон, защото сериалът беше приет много добре. Това беше главно защото сериалът обсъждаше много чувствителна тема, насилието с оръжие срещу афро-американци. С нов сезон сериалът отново може да се занимава с чувствителни теми, но в момента малко се знае за втория сезон.

Luke Cage Сезон 2 в процес на разработка беше обявен чрез официалната страница на сериала в Twitter, вижте оригиналния туит по-долу:

Luke Cage сезон 2 дава опция за обработка на по-чувствителни теми

Luke Cage Сезон 2 вероятно няма да бъде следващият път, когато видим Luke Cage, изигран от Mike Colter. Много по-вероятно е The Defenders да бъде наличен по-рано от сезон 2 на Люк Кейдж, но няма дата на излизане за двата сериала, така че това може да се промени. Първо ще се срещнем с Iron Fist за групата Defenders, серията му ще бъде достъпна в Netflix през март 2017 г.

Luke Cage не е първият сериал на Marvel Netflix, който получава втори сезон, Джесика Джоунс вече го направи. Daredevil скоро ще започне своя трети сезон. The Punisher също ще получи своя собствена поредица през 2017 г., но все още не е обявена дата на излизане на това телевизионно шоу.

Популярна тема