Arrow Сезон 3 Преглед (DVD) - Влакче в увеселителен парк, пълно със странни събития

Съдържание:

Arrow Сезон 3 Преглед (DVD) - Влакче в увеселителен парк, пълно със странни събития
Arrow Сезон 3 Преглед (DVD) - Влакче в увеселителен парк, пълно със странни събития
Anonim

Arrow, сериалът, базиран на едноименния супергерой на DC Comics, беше подновен за трети сезон, след като имаше огромен успех с първите два сезона. В сериала Оливър Куин (Стивън Амел) като негово алтер его трябва да защитава Arrow Starling City от вътрешни и външни опасности. Той получава помощ от своите верни помощници Дигъл, Фелисити и Рой (Арсенал). В третия сезон Старлинг Сити отново е в опасност и отново зависи от Стрелата и неговите помощници да победят злото.

Слейд е победен, но опасността не е преминала

Сезон 2 на Arrow завърши с поражението на Slade Wilson, по-известен като Deathstroke. Точно когато Оливър Куин смята, че опасността е отминала, на сцената пристига нов враг. Сара, бившата му, е убита хладнокръвно.

Смъртта на Сара удря Оливър до мозъка на костите и в някакъв вид екстаз той се заема да намери виновника. Точно когато се заема да разкрие истината, изглежда, че е в ход по-голям процес, който принуждава Оливър да направи избор, за да спаси близките си.

Смъртта на Сара свързва Оливър с Ра Ал Гул, класически лош човек на DC Comics и бащата на Ниса Ал Гул. Ра Ал Гул иска нещо от Оливър, което го оставя под съмнение. Може ли Оливър да направи правилния избор и да спаси близките си от надвисналата опасност? Оливър е изправен пред много трудни избори в този трети сезон на изключително популярния сериал.

Ra's Al Ghul е силно изигран от Matt Nable и този лош човек причинява на отбора Arrow необходимите проблеми. Той кара екипа Arrow да мисли за своите цели и методи. Ситуациите, в които Team Arrow ще попадне в този трети сезон, са истинско изпитание за отбора. Някои ситуации изискват всичко от героите и взаимното им доверие поема необходимите удари.

Старите приятели се оказват врагове, собственото му семейство е все по-намесено в случая и за Оливър става все по-трудно да балансира живота си между човек и супергерой. На Оливър не му е лесно в третия сезон. Оливър се чуди дали все още може да живее като Оливър Куин и дали не би било по-добре за него да "престане да съществува."

Третият сезон на Arrow е влакче в увеселителен парк от странни събития и сюжетни обрати, в които Оливър трябва да направи необходимите жертви, за да доведе историята до успешен край.

стрела сезон 3 преглед
стрела сезон 3 преглед

Помощниците идват и си отиват

Оливър е подпомогнат този сезон от старите си помощници, но има и помощ от нови страни. Освен това в трети сезон отношенията с близките му са под по-голямо напрежение от всякога. Полицията, която първоначално започна да цени все повече Стрелата, има резерви към Стрелата. Рей Палмър, новият собственик на Queen Enterprises, също подозира, че Оливър има няколко живота.

Oliver се нуждае от цялата помощ, която може да получи. Стари познати, но и нови помощници са използвани в битката му срещу Ra's Al Ghul, големият антагонист на този трети сезон. Оливър трябва да се изправи в битка на живот и смърт с Рас, докато неговите близки също са засегнати от Рас и Лигата на убийците. Това обаче става проблематично само когато неговите близки също се обърнат срещу него, защото той е принуден да сътрудничи на врага.

Като зрител вие постоянно се изненадвате от промените в ситуацията и решенията на Оливър. И все пак вие му съчувствате и можете да разберете радикалните избори, които прави за безопасността на Старлинг Сити. Дори когато изглежда, че изоставя всичко, свързано със Стрелката, вие получавате някакво разбиране за неговия избор. Дори за другите герои получавате все повече и повече разбиране.

стрела сезон 3 преглед
стрела сезон 3 преглед

Повече внимание към други герои

В третия сезон на Arrow други герои също получават повече внимание от преди. В един от епизодите се запознаваме с младата Фелисити, но също така се обсъжда миналото на Dead Eye и стария приятел Maseo. По този начин третият сезон се фокусира повече върху други герои, вместо да се фокусира главно върху Оливър и неговото минало. Фактът, че получаваме повече информация за други важни герои, е ценно допълнение към този трети сезон.

Този сезон също е по-тъмен от всякога. Това е свързано с изборите, които Оливър трябва да направи, и почти постоянните действия и заплахи за него и екипа му. Поредицата гарантира, че никога няма да скучаете. Силната актьорска игра на DC Comics и готините препратки към други супергерои са чудесни за феновете на супергероите. В допълнение, в този сезон са включени и добре познатите ретроспекционни сцени, които разказват повече за това как Оливър стана Стрелата.

стрела сезон 3 преглед
стрела сезон 3 преглед

Луд сезон

Третият сезон на Arrow е страхотен и забелязвате, че: 23-те епизода и много екстри предлагат много удоволствие от гледането. За феновете, които са гледали предишните сезони на Arrow, това така или иначе е задължително. Множеството сюжетни обрати, напрежение и екшън правят този трети сезон на Arrow фантастичен. Няма да останете разочаровани, защото дори и да не сте голям фен на супергероите, шансовете са все пак да се насладите на поредицата заради страхотния екшън и напрежението в цялата поредица.

Сезон 3 на Arrow беше повече от успешен и нямаме търпение за четвъртия сезон, който започва този месец. Някои неща, които се случват през сезона, наистина изглеждат малко „по сценарий“, но това не трябва да разваля забавлението и не може да се нарече досадно. Arrow Сезон 3 е в продажба на 14 октомври и е продуциран от Warner Bros. С над 1000 минути удоволствие от гледане, от които повече от три часа бонус материал, можете да се насладите на Оливър и екипа Arrow в този трети сезон.

Плюсовете и минусите

  • Сюжетни обрати
  • Напрежение
  • Действие
  • Готини герои
  • Предпоставки
  • Някои неща изглеждат сценарни

Популярна тема