Рецензия на Pokemon GO Plus - горчица след хранене

Съдържание:

Рецензия на Pokemon GO Plus - горчица след хранене
Рецензия на Pokemon GO Plus - горчица след хранене
Anonim

Никой не го е пропуснал: Pokemon GO беше цялата реклама това лято. Рекордният брой играчи и завръщането на популярността на Pokémon доведоха до значителни продажби. Но скоро след пускането на мобилната игра, приложението загуби голям брой потребители. Отчасти поради актуализации, които направиха по-трудно намирането на Pokémon, приложението бързо загуби популярност.

Миналия петък Nintendo пусна Pokemon GO Plus, няколко месеца по-късно от планираното. Фактът, че рекламата беше приключила за известно време по време на пускането, не оказа влияние върху продажбата на Plus. Устройството беше разпродадено навсякъде в деня на пускане.

Получихме копие от Nintendo за тестване. Можете да прочетете нашия опит в този преглед на Pokemon GO Plus.

Преглед на Pokemon GO Plus
Преглед на Pokemon GO Plus

Не е много готино за старата школа

Pokemon GO Plus се предлага в проста картонена опаковка, съдържаща Plus, гривна, която може да се монтира на Plus и две ръководства. Като цяло устройството не изглежда зле. Това, което също веднага се забелязва е, че ако искате да прикрепите гривната към плюса, първо трябва да развиете щипката. Колко старо училище.

Старата школа също може да е това, на което Nintendo иска да заложи с дизайна на Plus. Платнената каишка, която се доставя с Pokemon GO Plus, напомня за първия часовник, който сте получили за рождения си ден като дете от 90-те, или онази каишка, която получавате в плувни басейни, за да не загубите ключа от шкафчето си, докато плувате.

В допълнение, плюсът идва със стандартна 2032 плоска батерия. Когато батерията е празна, ще трябва първо да отворите аксесоара, за да смените батерията, преди да можете да продължите да играете. Стара школа, но не толкова полезна.

От гледна точка на достъпност, това очевидно има повече смисъл от акумулаторна батерия, но връща спомените за игра на Pokémon Red на вашия Gameboy Color. И дори тази батерия беше по-лесна за смяна.

Преглед на Pokemon GO Plus
Преглед на Pokemon GO Plus

Удобството служи на човека, но не и на обучаващия

Самото инсталиране на Pokemon GO Plus за щастие е лесно. Устройството е свързано по този начин и това не създава никакви проблеми. След като сте свързали Plus с телефона си за първи път, остава само да свържете носимото с телефона си всеки път, когато рестартирате приложението. Правите това, като докоснете новопоявилата се икона на екрана и след това натиснете бутона GO.

Когато сте сдвоили Pokemon GO Plus с телефона си, екранът може да бъде изключен и можете да започнете да ходите. Всеки път, когато се доближите до Pokémon или Pokéstop, Plus ще вибрира и светлината в бутона ще започне да мига. Плюсът има различен цвят за всяко известие. Синьото е за Pokéstops, зеленото е за Pokémon, които вече имате във вашия Pokédex, а жълтото е за Pokémon, които са нови за вас.

С едно натискане на бутона на Plus завъртате Pokéstop или хвърляте Pokéball. Pokéstops ще ви даде нещата веднага, но хващането на Pokémon е малко по-малко лесно. Когато срещнете Pokémon и натиснете бутона, приложението ще хвърли Pokéball. След това Plus симулира движенията на Pokéball, като пулсира светлосиньо няколко пъти.

Ако видите всички цветове на дъгата да мигат с бясна скорост, вие сте хванали покемона. Ако обаче плюсът започне да мига в червено, трябва да опитате отново. Pokémon GO Plus позволява да се хвърлят само нормални Pokéballs и също не могат да се използват горски плодове. В повече от един случай това доведе до силно мигане на червена светлина на Plus, след което трябваше да опитаме отново.

В крайна сметка това води до чувство на неудовлетвореност и вие все пак решавате да извадите телефона си от джоба си, за да го направите сами, също така веднага разбирате дали не губите време и Pokéballs, хващайки друга от тези 'n Pidgey или Weedle. Така че Pokémon GO Plus не е идеален за улавяне на покемони, освен ако не обичате да хващате пиджий и уийдълс, за да се възползвате максимално от времето на вашето Lucky Egg.

Plus прави улавянето на Pokémon по-лесно чрез просто натискане на бутон. но всъщност изобщо не трябва да е по-просто, защото играта вече е много проста като дизайн.

Преглед на Pokemon GO Plus
Преглед на Pokemon GO Plus

Колко "плюс" е наистина плюсът?

Следователно въпросът е какво добавя Pokemon GO Plus към изживяването ви с Pokémon GO. Освен да хваща покемони, Plus знае как да отбелязва в няколко области. Например, носимото устройство има различни функции, които всъщност не би имало, ако приемем докладите от Nintendo.

Оказва се, че Pokémon GO Plus следи вашите изминати километри, въпреки факта, че тази функция не е спомената от Nintendo. Тази функция е полезна, защото когато се разхождате и излюпвате яйцата си или събирате бонбони за вашия приятел Pokémon, не искате постоянно да гледате телефона си.

В допълнение, Plus е идеален за моменти, когато сте твърде заети, за да фокусирате цялото си внимание върху Pokémon GO. По този начин все още можете да вземете тези Pokéstops и мили, които иначе бихте пропуснали. Например, когато сте на колело или отидете да бягате. В тези моменти е просто твърде опасно постоянно да гледате телефона си, Pokémon GO Plus предлага решения.

Преглед на Pokemon GO Plus
Преглед на Pokemon GO Plus

Малко закъснение за Nintendo…

Все пак най-големият проблем с Plus досега изглежда е времето. Pokémon GO просто не е толкова актуална, колкото беше играта преди няколко седмици или месеци. И въпреки че това не се отрази на продажбите на устройството, Nintendo пропусна огромна възможност. Концепцията на Plus е хубава и това несъмнено е довело до големия брой предварителни поръчки, но за съжаление устройството за носене не оправдава рекламата.

Тъй като рекламата на Pokémon GO почти приключи, въпросът е дали играчите ще се върнат за функции като тази. Може би по-късно, чрез софтуерни актуализации, ще бъдат добавени функционалности, които правят Plus по-интересен, но засега изглежда, че това е краят на историята за много треньори. Жалко, защото устройството има потенциал.

Устройството работи добре и през времето, в което го използвахме, само няколко пъти ни се е случвало устройството да загуби връзка. Хващането на Pokémon може да не работи много добре, но на теория това може да се реши с актуализация на софтуера. Би помогнало, ако имаше опция за автоматично използване на горски плодове или използване на по-добра Pokéball от определен CP.

Освен това изглежда силно, че ентусиазмът за игра на Pokémon GO също задължително се превръща в ентусиазъм за натискане на бутон от време на време. Pokémon GO е основно AR игра и Plus напълно игнорира AR частта от играта, намалявайки цялото изживяване до някои вибрации и мигащи светлини.

Преглед на Pokemon GO Plus
Преглед на Pokemon GO Plus

Преглед на Pokemon GO Plus - Съкратена реалност

Като цяло, Pokemon GO Plus е страхотно устройство и ако сте опитен играч на Pokemon GO, със сигурност ще се забавлявате с него. Въпреки че сме впечатлени от функционалните качества на Plus, не сме убедени, че това е революционно устройство.

Въпреки че по същество няма много грешки в устройството, Plus не е всичко, което се надявахме да видим. Той прави всичко (и повече), което обещава да направи, но забавлението от играта на Pokémon GO е главно в частта за AR. Pokémon GO Plus наистина само подчертава това. Може би в бъдеще със софтуерни актуализации ще бъдат добавени повече функционалности, така че Plus да поддържа по-добре Pokémon GO, но засега всичко е много оскъдно.

Плюсовете и минусите

  • Лесен за инсталиране
  • Различни цветове за различни събития
  • Записване на изминати километри
  • Батерията не е презареждаема и е трудна за смяна
  • Нисък процент на улов
  • Ограничени опции за улавяне на Pokémon
  • Изживяването с AR липсва поради Plus

Препоръчано: