Проучването на Apple Watch показва числата на Apple Watch

Съдържание:

Проучването на Apple Watch показва числата на Apple Watch
Проучването на Apple Watch показва числата на Apple Watch
Anonim

Slice Intelligence изчислява, че 957 000 души в Съединените щати са поръчали Apple Watch в първия ден, когато Apple Watch влезе в продажба. Извадка от повече от 9000 онлайн купувачи показва, че средният потребител е поръчал 1,3 часовника Apple на човек със среден разход от $503,83 (476,66 евро) за смарт часовник.

Сред потребителите, закупили Apple Watch, 72 процента са закупили продукт на Apple през последните две години, а 21 процента от тях са закупили iPhone 6 или iPhone 6 Plus.

Изследванията на Apple Watch показват, че Apple Watch Sport е най-популярният

Изчислено е, че 62 процента от потребителите са купили най-евтиния модел Apple Watch Sport. Повечето потребители са избрали по-голяма версия на Apple Watch. 71 процента от потребителите в САЩ са избрали 42-милиметровия модел. Хората, които са избрали Apple Watch Sport, е по-вероятно да изберат по-малката 32 mm версия.

Най-популярният калъф е алуминиевият калъф Space Grey, който е закупен от 40 процента от потребителите. Следван от варианта от неръждаема стомана (34 процента), сребрист алуминий (23 процента) и накрая корпусът от неръждаема стомана Space Black (3 процента).

Черната спортна каишка беше най-популярната каишка както на Apple Watch, така и на Apple Watch Sport. 49 процента от потребителите са избрали тази каишка за часовник, според проучването на Apple Watch.

Препоръчано: