Pokemon GO Battle System вероятно идва

Съдържание:

Pokemon GO Battle System вероятно идва
Pokemon GO Battle System вероятно идва
Anonim

На панаира в Сан Франциско Ханке беше интервюиран на сцената пред голяма публика. Тук шефът на Niantic говори за бъдещето на Pokemon GO и как компанията като цяло иска да продължи напред с играта.

Компанията е разработила визия, използвайки знанията, които е придобила от създаването и разработването на Ingress, AR играта, върху която е изграден Pokemon GO.

Ingress вече има лоялна общност, подобрена технология, може да се играе за групи и има събития около играта. Това поддържа играта жива.

Ханке не се притеснява от намаляващите цифри в броя на играчите. Niantic би се радвал да изпрати Pokemon GO по същия начин, както направи с Ingress. Тази посока ще се превърне в кръвта на играта и ще я поддържа жива.

Pokemon GO Battle System и още носими устройства

Най-впечатляващото изявление по време на интервюто е изявлението, че Pokemon GO Battle System може наистина да се появи все пак. Джон Ханке все още не прави конкретни изявления:

Така че режисьорът все още има пръст, когато става въпрос за битка с Pokemon GO Battle System. Освен това щеше да се говори за търговия с Pokemon в играта.

Друг важен момент по време на интервюто беше използването на носими устройства. Например, играта може да дойде и в Android Wear в допълнение към Apple Watch. Докато това благоприятства геймплея и мобилността на играта, Niantic е готов да проучи възможностите.

Препоръчано: