Новият Apple Watch вероятно е по-тънък от предходните

Съдържание:

Новият Apple Watch вероятно е по-тънък от предходните
Новият Apple Watch вероятно е по-тънък от предходните
Anonim

Моторът, който причинява вибрациите в часовника, ще бъде премахнат от корпуса на Apple Watch. Това ще бъде преместено в групата. Оставащото пространство ще бъде използвано, за да направи дизайна на часовника още по-компактен.

Заявката за патент не е специфична за новия Apple Watch

Въпреки че искането за патент не се отнася конкретно до нов Apple Watch, това е доста ясно от контекста. Например, говори се за преносими електронни устройства и няколко пъти се споменава каишка, вероятно каишка за часовник.

Моторите в каишката ще се управляват от връзката между часовника и каишката. Нещо, което също би било нова функция за Apple Watch. Каишките за Apple Watch досега са взаимозаменяеми. Преместването на хаптичния механизъм към лентите може да означава, че могат да се появят и ленти, които нямат хаптичен двигател, или че взаимозаменяемите ленти стават по-скъпи поради технологията, която ще съдържат.

Повече новини за възможен нов Apple Watch все още не са известни в момента. Най-новата версия, Apple Watch Series 2, беше пусната през септември 2016 г. Това са почти две години след появата на първия умен часовник на Apple.

Препоръчано: