Функциите на Galaxy S6 са изтрити за дизайн

Съдържание:

Функциите на Galaxy S6 са изтрити за дизайн
Функциите на Galaxy S6 са изтрити за дизайн
Anonim

Най-новите флагмани на Samsung продължават в серията Galaxy. Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge бяха приети положително отчасти заради металния си корпус. Както предната, така и задната част на двете устройства са оборудвани с Gorilla Glass 4. Това означава, че не е нужно да се притеснявате за драскотини и повреди.

Функциите на Galaxy S6 са изтрити

Устройствата са много по-тънки от предишната серия Galaxy поради избора на корпус и перфектното покритие. Тъй като Samsung избра дизайна, трябваше да се сбогува с редица любими функции. Например, Galaxy S6 не съдържа microSD слот, батерията не може да се смени и Galaxy S6 вече не е водоустойчив.

Samsung Galaxy S5 имаше горните функции и Apple може също да работи върху iPhone, който е водоустойчив.

Samsung беше против Apple години наред с батерията за бърза смяна. Изборът на висококачествени материали гарантира, че устройството не се отваря лесно. Samsung обаче успява да компенсира това, като зарежда батерията в рамките на 10 минути, така че да може да се използва отново в продължение на четири часа.

Ако Samsung са искали да направят устройството водоустойчиво, ще трябва да се добавят допълнителни слоеве, за да се направи устройството по-дебело. Например устройства на Sony, които са по-дебели от другите устройства, но са водоустойчиви. Samsung е заложил на дизайна и е пропуснал водоустойчивата функция.

Защо microSD слотът не е функция на новите флагмани все още не е ясно. Несъмнено това ще бъде свързано с дизайна или пространството. Много хора се оплакват, че тези функции на Galaxy S6 са премахнати:

Препоръчано: