Microsoft Smartwatch в магазина тази година?

Съдържание:

Microsoft Smartwatch в магазина тази година?
Microsoft Smartwatch в магазина тази година?
Anonim

Изглежда, че Microsoft ще пусне друг продукт от своята многоплатформена конюшня. Умният часовник на Microsoft ще бъде съвместим с всички видове операционни системи и няма да се ограничава до Windows Phone. По-рано новият главен изпълнителен директор на Microsoft Сатя Надела представи пакета Microsoft Office на устройствата на Apple.

Умен часовник на Microsoft - Батерията издържа два дни

Според източници на Forbes, батерията на новия умен часовник на Microsoft ще издържи два дни. Повечето смарт часовници имат живот на батерията един ден. Все още не е ясно какви функции ще има часовникът, но се говори за пулсомер в устройството.

Умният часовник на Microsoft най-вероятно ще се фокусира върху фитнеса. Пулсът и калориите се измерват с помощта на различни сензори. Има спекулации, че новото устройство на Microsoft изглежда е по-скоро фитнес аксесоар, отколкото часовник. Устройството може да се носи както през деня, така и през нощта.

Microsoft става голям тази есен

Microsoft има голям напредък за следващата година. Да започнем с това, че устройствата Lumia се предлагат във всякакви форми, цени и размери. Само за 100 евро получавате Lumia 530, с която общо взето имате всички функции у дома. Обичате ли да си правите селфита и искате малко повече мощност и скорост? В такъв случай вижте Lumia 735.

Новият Surface Pro 3 предлага изживяването на лаптоп и таблет в едно устройство. С едно просто щракване можете да промените устройството от таблет на лаптоп и обратно. И накрая, разбира се, има Xbox One. Много красиви пакети ще се появят на рафтовете тази есен и цевта на ексклузивите за първа страна ще бъде отворена.

Препоръчано: