IPad mini 4 получава по-малка батерия

Съдържание:

IPad mini 4 получава по-малка батерия
IPad mini 4 получава по-малка батерия
Anonim

На събитие преди няколко седмици Apple обяви пристигането на iPad mini 4. Докато предишните версии донесоха малко актуализации, новият iPad от серията идва с нови спецификации и по-тънък дизайн.

Уебсайтът iFixit, известен с тестването и разглобяването на джаджи, за да ги оцени, също реши да разгледа по-отблизо новия iPad 4 mini. Оказва се, че капацитетът на батерията на новия iPad се е влошил значително в сравнение с предшественика му.

Това беше показано и с новия iPhone 6S, въпреки че Apple увери, че същото време за работа от десет часа ще бъде налично. Количеството RAM се е удвоило в новия iPad, което върви ръка за ръка с новата функция за многозадачност на iOS 9.

iPad mini 4 получава по-малка батерия

Защо Apple реши да избере по-малка батерия за новия си iPad Mini 4 не е разкрито, въпреки че можем да предположим, че батерията ще се влоши в резултат на това. Подобно е на случилото се миналата година с iPad Air 2, който също получи по-малка батерия от своя предшественик.

Новият iPad mini 4 бе представен накратко от Apple миналата седмица, без да обяснява много спецификации. Mini 4 наследява mini 3, който скоро ще изчезне от гамата. От предстоящите нови продукти на Apple, iPad mini 4 е първият, който се продава досега.

Препоръчано: