Дефектната батерия на iPhone 6S ще бъде поправена безплатно от Apple

Съдържание:

Дефектната батерия на iPhone 6S ще бъде поправена безплатно от Apple
Дефектната батерия на iPhone 6S ще бъде поправена безплатно от Apple
Anonim

Apple стартира програма за ремонт на редица телефони iPhone 6S, които наскоро са имали проблеми със спонтанно изпускане на телефони. Причината за проблема се крие в батериите, които Apple вече ще заменя безплатно.

Дефектна батерия на iPhone 6S, сменена само за определени модели

Не всички телефони iPhone 6S отговарят на условията за смяна на батерията. Отнася се за определен сериен номер на телефони, произведени през септември и октомври 2015 г. Клиентите на Apple могат сами да се свържат с Apple, за да сменят дефектната батерия на iPhone 6S.

Apple отвори страница на собствения си уебсайт с повече информация за безплатната програма за ремонт. Има няколко стъпки, които трябва да следвате, за да извършите ремонта възможно най-бързо. Потребителите на iPhone 6S, които преди са страдали от проблема и са платили сами за ремонта, отговарят на условията за възстановяване.

Наскоро Apple пусна програма за ремонт на iPhone 6 Plus. Тук екраните трябваше да бъдат сменени, защото не работеше правилно. Тогава клиентите все още трябваше да платят 167 евро за ремонта, докато проблемът вероятно се дължи на дефект в дизайна на самата Apple.

Препоръчано: