Xtorm Fuel Bank - По-дълго превключване

Съдържание:

Xtorm Fuel Bank - По-дълго превключване
Xtorm Fuel Bank - По-дълго превключване
Anonim

Представете си, че сте на път към вашата ваканционна дестинация в Южна Европа и сменяте. След около 5 часа забелязвате, че батерията ви е почти празна. Взимате Xtorm FS104 - Fuel Bank 8x и го включвате в долната част на вашия Switch. Вече можете да продължите да играете необезпокоявани, докато стигнете дестинацията си.

В комбинация с CX011 - USB-C кабел за зареждане от 1 метър, пътуването е напълно приятно, тъй като не страдате от къси кабели, които изискват вашата горивна банка да стои близо до вашия превключвател.

Xtorm - FS104 - Горивна банка 8x

С Fuel bank 8x можете да зареждате мобилните си устройства навсякъде. Така че помислете за вашия смартфон, PSP, PS Vita, Nintendo DS, навигационна система, Switch и така нататък. Xtorm FS104 се доставя с ръководство и Micro-USB кабел. NB! Micro-USB кабелът не се побира в Switch, повече за това по-късно.

Горивната банка Xtorm има вътрешна батерия от 20 000 mAh. Това ви дава достатъчно енергия, за да заредите смартфона си около осем пъти. Когато резервоарът за гориво е празен, можете лесно да го презаредите с предоставения кабел или чрез електрическата мрежа.

Това, което е много хубаво в power bank на Xtorm, е вграденият LED индикатор за захранване. Това ви позволява да виждате по всяко време колко енергия остава. Xtorm има общо 2 USB порта. Така че можете да зареждате своя смартфон и Switch едновременно. Банката за захранване може да се изключи чрез натискане на бутона за включване/изключване, много полезно, ако вече не искате да зареждате.

Захранващата банка се продава в различни магазини, включително Media Markt.

  • Капацитет на батерията: 20 000mAh
  • Размери: 167 x 68,5 x 23mm
  • Вход: 5V/2A
  • Изход: 2x 5V/2.4A общо
  • Включва: ръководство, Micro-USB кабел
  • Гаранция: 2 години

Xtorm - CX011 - Micro USB-C кабел за зареждане

За да заредите Switch, имате нужда от USB-C кабел. За щастие Xtorm има такъв кабел. Този кабел е дълъг 1 метър и следователно е идеален за използване при зареждане на вашия Nintendo Switch. Кабелът е изработен от найлон и следователно много здрав. Така че продължава дълго време. Кабелът има мъжка USB връзка и USB-C конектор.

Следователно двата продукта от Xtorm са идеалната комбинация за разширяване на вашето Switch забавление по време на дълго пътуване.

Продуктите се продават в Media Markt.

Препоръчано: