5-те най-добри аксесоара за Switch, от които се нуждае всеки ентусиаст на Nintendo

Съдържание:

5-те най-добри аксесоара за Switch, от които се нуждае всеки ентусиаст на Nintendo
5-те най-добри аксесоара за Switch, от които се нуждае всеки ентусиаст на Nintendo
Anonim

Всъщност винаги е една и съща история: купувате игрова конзола и след това има толкова много забавления за продажба. Разбира се, че имате нужда от игра. И тогава е трудно да се избере, тъй като има повече игри. Освен това има много аксесоари за продажба. Има и много аксесоари за Switch за продажба. Помислете за: допълнителна памет, повече контролери, кутии за съхранение на вашите игри, зарядни устройства, волани за Mario Kart и така нататък. Понякога не можете да видите гората заради дърветата. Ето защо можете да прочетете в тази статия кои 5 Switch аксесоара всъщност ви трябват.

5. Power bank за зареждане в движение

Число 5 не е най-важният аксесоар, от който се нуждаете, но е много удобен! Switch е хибридна конзола, която можете да използвате у дома, свързана към телевизора или да носите със себе си в движение. В последния случай устройството е повече или по-малко джобно устройство. И всички знаем, че джобните устройства имат ограничен живот на батерията.

И така, какво искате в къщата си? Захранваща банка, която можете да свържете! Switch ще издържи няколко часа без захранване. Но да предположим, че сте на път за Америка, може просто да се случи в игра на Mario Kart 8 компютърът на играта внезапно да е празен. Тъй като полет от около 10 часа е твърде дълъг за Switch.

Ако купувате захранваща банка, потърсете такава, която наистина има смисъл с Switch. Имате ги в различни форми и размери (и ценови диапазони!). И не всичко е еднакво подходящо. Препоръчваме това: Xtorm Fuel Bank. Въпреки че, разбира се, има много алтернативи.

4. Слушалки

Следователно захранващата банка не е непременно необходима, ако искате да играете в движение, по-скоро е надстройка за цялото ви удобство при игрите. Това, което е необходимо, ако искате да играете в движение, са слушалки! Представете си, че седите в тихо купе на NS. Тогава, разбира се, искате да можете да играете със звук!

Какво точно искате да купите зависи от това колко играете по пътя. Ако наистина планирате да използвате Switch повече в движение, отколкото у дома, препоръчваме приличен чифт слушалки. И имаме предвид: без слушалки, но наистина здраво устройство на главата ви. Например, ако погледнете Nedgame, сега се предлагат три модела. Ако не сте фен на Splatoon 2 и искате нещо ненатрапчиво, това е опция за вас: Стерео слушалки Ste alth.

Планирате ли да използвате Switch у дома по-често и от време на време да го вземете със себе си на път? Тогава можете да обмислите закупуването на обикновени слушалки. Тогава губите много по-малко пари. Когато можете лесно да похарчите 25 евро за здрав чифт слушалки, за около 20 евро сте готови за пълен стартов пакет. Наскоро тествахме аксесоарите на Speedlink Switch. Получавате включени стандартни слушалки и това е добра алтернатива.

3. Протектор за екран и кърпа за почистване

И тогава стигнахме до топ 3, състоящ се от три Switch аксесоара, които са наистина необходими, ако сте купили Switch. Такъв Switch не е нищо: плащате поне 329 евро. Това е много по-скъпо от 2DS или 3DS. Така че искате устройството да остане малко подредено, нали? И всичко започва с екрана! Силно препоръчваме незабавно да поставите протектор за екрана върху него, ако сте закупили Switch.

Защото с това вашият екран ще остане красив завинаги! Има няколко варианта за това. Комплектът Speedlink включва протектор за екран с отлично качество. Така че можете да го използвате, ако искате стартов пакет за не много пари. От друга страна, ако планирате да харчите пари за слушалки отделно, можете да закупите протектора за екрана отделно. Препоръчваме Bigben's, който виждате на снимката по-горе.

За 12,99 евро можете да ги закупите например в Intertoys. Това е закалено стъкло и е с малко по-добро качество от това на Speedlink (въпреки че и това е добре). Потвърждаването не е трудно, това е обяснено. Освен това получавате хубава кърпа за почистване. Звучи малко детинско, но не е. Не искате да знаете колко хора имат мазни пръсти върху екрана и с такава кърпа можете да го избършете за няколко секунди. И това работи по-добре от лист хартия или риза. Последният често също е покрит с бактерии!

2, Куфар за пътуване

Току-що видяхте нещо друго красиво на снимката; калъф за пътуване Zelda! Този също е от Bigben и се продава за 24,99 евро. Разбира се, че искате да вземете вашия Switch със себе си на път и да го напъхате в чантата си е жалко. Представете си, ако се счупи или повреди! Така че по-добре транспортирайте устройството спретнато.

И какъв по-добър начин да направите това от чанта, направена специално за него? Ние лично харесваме най-много куфара Zelda Travel от Bigben, въпреки че, разбира се, има алтернативи, като такъв от Splatoon 2. Между другото, можете да получите куфара за пътуване Bigben в два цвята; Черно и синьо. Синята версия е с долар по-евтина. Полезно е да знаете, че в допълнение към вашия Switch, вие ще получите два калъфа за Game Card, в които можете да съхранявате четири игри. Предлага се и с два калъфа за микро SD карти. Накратко, за почивка сте добре отпочинали, ако поставите своя Switch, joy-cons и малко игри и памет тук!

1. Pro Controller

Все пак само един аксесоар за Nintendo Switch може да стои на един и това е Pro Controller. Контролер, който ще използвате много у дома, но със сигурност не е лошо да го вземете със себе си на път. Joy-cons са хубави, както и включеното нещо, където можете да ги поставите. Но нищо не играе толкова изискано и приятно като Pro контролера.

Какво ще кажете за Splatoon 2? Играе най-добре с Pro Controller. И все още има какво да измисляте. Контролерът е доста скъп, около 70-90 евро, но повярвайте ни, че ще му се радвате години наред. Подобно на останалите аксесоари, отново има няколко опции. Можете да изберете стандартния неутрален цвят, но също така и специалния контролер Splatoon 2 Pro. Въпреки че изглежда, че последният вече е разпродаден.

Препоръчано: