Актуализацията на Dropbox носи две нови функции

Съдържание:

Актуализацията на Dropbox носи две нови функции
Актуализацията на Dropbox носи две нови функции
Anonim

Dropbox продължава да разширява своята услуга с чисто нови функции, които трябва да направят запазването на документи по-лесно и по-лесно. Новата актуализация на Dropbox също е изцяло посветена на модифицирането и запазването на документи.

Например, въведена е нова функция, наречена Smart Sync. Тази функция трябва да коригира добре познат проблем с Dropbox. Бизнесът използва все повече и повече данни в Dropbox, докато използва все по-малки устройства за управление на това съдържание. С Smart Sync можете да изберете кои файлове или папки да се съхраняват локално и кои файлове да бъдат в C loud.

Това позволява на компанията да определи сама какво би искала да има в обсега си. Това означава, че съдържанието на Dropbox трябва да се разпространява много по-добре и е възможно винаги да имате достъп до избраното от вас съдържание. Благодарение на Smart Sync потребителите вече нямат проблема да не могат да отворят определени документи от своя смартфон, например.

Smart Sync работи само ако имате акаунт в Dropbox Business и повече подробности за тази функция можете да намерите на уебсайта на Dropbox.

Актуализацията на Dropbox най-накрая носи Paper

В допълнение към Smart Sync най-накрая беше пусната функцията Paper. Тази функция е в бета версия от дълго време, но сега най-накрая е напълно завършена и може да се използва от всеки. Хартията гарантира, че множество потребители могат да работят с един документ едновременно. По този начин можете да пишете в документ заедно с други хора едновременно.

В Paper също е възможно да общувате, така че другите ви потребители да са наясно с всичко, което искате да им кажете. Актуализацията на Dropbox вече е добавена към услугата Dropbox.

Препоръчано: