Рецензия на трилогията "Завръщане в бъдещето" (Blu-ray) - издържа изпитанието на времето

Съдържание:

Рецензия на трилогията "Завръщане в бъдещето" (Blu-ray) - издържа изпитанието на времето
Рецензия на трилогията "Завръщане в бъдещето" (Blu-ray) - издържа изпитанието на времето
Anonim

Трилогията съдържа три филма „Завръщане в бъдещето“, в които пътуването във времето е централно и за трите. Бях освободен през 1985 г., II през 1989 г. и III през 1990 г. Преди време, особено вторият филм беше много в новините, защото този филм пътува до 21 октомври 2015 г.

Сбъднати прогнози

Смешно е да се види как светът през 2015 г. беше предсказан тогава. Някои неща никога не се материализираха, но други го направиха. Странно е да видиш как предсказанията са се превърнали в истини. Въпреки че това е хубав страничен ефект, защото това, което прави филмите особено забавни, е историята и взаимодействието между двамата главни герои: Майкъл Дж. Фокс и Кристофър Лойд.

Fox играе ролята на Марти, здраво младо момче, което е готово за приключения по време на кариерата си в гимназията. И той има много приключения с доктор Емет Браун, който е построил машина на времето. Той е Бараба в света на киното!

Трилогията много си заслужава, защото качеството е добро след всички тези години. Blu-ray-ите изглеждат добре и никога няма да почувствате, че гледате сериал, който вече е доста стар. Едва когато обърнете внимание на детайлите, виждате, че филмите са донякъде остарели. Веднага след като има престрелка, това е всичко друго, но не и реалистично и в една сцена има някой с патрони около врата, който изглежда идва направо от Барт Смит.

обратно към прегледа на бъдещата трилогия
обратно към прегледа на бъдещата трилогия

За малки и големи

Вие приемате този вид грешки за даденост, защото преди всичко трябва да се справяте със забавни семейни филми. Млади и стари; всички обичат Завръщане в бъдещето. Независимо дали третата част ще ви отведе до уестърн жанра или 2015 г. в част II, всички филми имат еднакви добри съставки: очарователни герои, готини джаджи, хумор, шантави диалози и луди ситуации. Това е приключение!

В част I, например, е забавно как Марти пътува назад във времето и след това среща майка си. (следва бележка спойлер): тя няма представа, че е негов син, или по-скоро: ще бъде. И тя може да го види. Това, което следва, е, че тя флиртува с Марти, което очевидно е много неуместно.

Най-лошото е, че тя не вижда бащата на Марти. И така Марти трябва да направи всичко по силите си, за да свърже майка си и баща си. Баща му е малко маниак, така че това е доста трудна задача. Това е един от онези сценарии, които нямат смисъл, но са много забавни за гледане. Дори 30 години по-късно.

обратно към прегледа на бъдещата трилогия
обратно към прегледа на бъдещата трилогия

Майкъл Джей Фокс в светлината на прожекторите

Michael J Fox остави голяма следа в успеха на Back to the Future. Без него щяха да бъдат много различни филми, без съмнение. Благословен е, че е постигнал толкова голям успех със сериала, защото за съжаление скоро трябваше да се откаже от актьорството. Той получи болестта на Паркинсон в ранна възраст.

Хубаво е да видим как Fox стои по отношение на многото екстри на тази обновена Blu-ray кутия. Интервютата с него са силно препоръчителни. В него виждаме по-възрастен Фокс, който гледа назад към годините от онова време. И това, което той разказва е много интересно.

Защото знаеше ли, че докато работеше върху „Завръщане в бъдещето“, той работеше и върху сериал? Най-доброто момче беше толкова невероятно заето, че работеше върху този сериал през деня, вечер отиваше на снимачната площадка на „Завръщане в бъдещето“и работеше през цялата нощ, след което си лягаше посред нощ. Рано сутринта алармата му звънна отново.

Той правеше това седмици подред. Затова не е изненадващо, че записите на „Завръщане в бъдещето“са го подминали като мъгла. Той просто не си спомня всичко, спал е толкова малко. Ставаше въпрос за работа, работа и работа. Ако след това постигнете такъв резултат, можем само да заключим, че той е талант. Така че е жалко, че той никога не е успял да продължи да играе!

обратно към прегледа на бъдещата трилогия
обратно към прегледа на бъдещата трилогия

Насладете се

Така че дори и вече да сте гледали филмите, наистина като вашия, това пак е фантастична колекция, която можете да вземете. Всичко изглежда остро като бръснач на Blu-ray и многото екстри са за вас да се насладите. Тази трилогия предизвика толкова много хора, че или искате да я гледате отново, или просто да я започнете и тогава 30 евро за 3 филма е изгодна сделка!

Плюсовете и минусите

  • За малки и големи
  • Все още изглежда добре
  • Забавни и щури ситуации
  • Хубави екстри на Blu-ray
  • - Някои неща с дата

Популярна тема