Преглед на живо на Mario Kart - Напълно ново измерение

Съдържание:

Преглед на живо на Mario Kart - Напълно ново измерение
Преглед на живо на Mario Kart - Напълно ново измерение
Anonim

Mario Kart Live Home Circuit е чисто ново заглавие за Mario Kart, в което можете да се състезавате из домашни писти с управляем картинг. При стартирането ще има издание за Марио и Луиджи. Всеки от братята има свой собствен карт и всеки, който има и двата пакета, може дори да се състезава един срещу друг виртуално като у дома.

Повече от спин-оф

Въпреки че Mario Kart Live Home Circuit може да изглежда като обикновен спиноф с трик, нищо не може да бъде по-далеч от истината. Напротив, защото веднага щом свържете колата към Switch за първи път, има почти магическо усещане. Изненадващо е, че технологията действително работи, усещане, което геймърите колективно също имаха, когато Switch за първи път излезе на пазара.

Камерата в миниатюрната кола може да не предоставя най-рязкото изображение, но тя реагира активно на всяко въвеждане, което подавате чрез превключвателя. В края на краищата, с вашия Joy-Con оставяте картинга да се състезава по пистата, която можете да начертаете според собственото си въображение. Единственото условие е гумените гуми действително да могат да се състезават по повърхността.

Също така се препоръчва да не играете играта навън, което изглежда е свързано с камерата. Той трябва да може да разчита добре знаците на състезанието, в противен случай колата няма да регистрира, че сте пресекли финалната линия. Това ни се случи няколко пъти, когато направихме твърде остър завой, където камерата не успя да регистрира картонените врати.

Image
Image

Креативността е благословия

Тези порти се доставят по четири в опаковка от 119,99 евро. С това можете да създавате толкова разнообразни работни места, колкото имате креативност в мозъка. Преди курсът действително да бъде регистриран в играта, все още трябва да го завършите чрез тестов кръг. В резултат на това вие бързо забелязвате дали работата е твърде трудна или не.

Тогава класическото усещане за Mario Kart наистина започва. В пет кръгови състезания ще се състезавате срещу Koopa Kids и Bowser Jr, с обелки от банани и монети, постоянно летящи около ушите ви. Трябва да съберете възможно най-много от последното, защото с това отключвате нова персонализация, която предлага на виртуалния Луиджи известно разнообразие.

Освен това, самите състезания зад екрана са пълни с вълнение и сензация. Стиснати задници, вие седите на дивана и правите всичко възможно да избегнете всяко препятствие в хола, докато син щит се втурва към вас от огледалото за обратно виждане. В края на краищата, вие просто искате да сте първи, защото да, има набор от купи за спечелване (точно както в нормалните игри Mario Kart).

Image
Image

Изобилие от опции

Общо има осем купи с по три ленти. Работи, които винаги имат различен, виртуален привкус. В края на краищата начинът, по който правите завоите, зависи от това как начертавате самия курс. В допълнение към режима Grand Prix, имате и режим Time Trial, може би най-забавният режим за цялото семейство. Поставете писта и оставете всички да се редуват в състезание, за да зададат най-бързо време.

Нищо не е толкова забавно, колкото взаимното състезание и по този начин Nintendo намери интелигентен начин да върне този състезателен дух в игра, в която не е толкова лесно да играете заедно. Малко е скъпо да получите два пакета веднага. Холът също трябва да е толкова голям, че да има място за две коли, които могат да се движат наоколо, нещо, което понякога може да бъде доста трудно поради ъгъла на завъртане на картинга.

Следователно магията да играеш с много хора е повече в гледането на състезателна кола, която минава през къщата. Възрастните ще са видели това след няколко състезания, но децата определено ще се радват на това за години напред. В това отношение пускането на Mario Kart Live Home Circuit по време на пандемия е брилянтен ход. Така или иначе всички са у дома, така че трябва да се намери забавление, нещо, което е идеално с Home Circuit.

Преглед на Mario Kart Live Home Circuit - идеално за млади, забавно за възрастни

В крайна сметка, Mario Kart Live Home Circuit е идеалната игра за по-млада аудитория, която ще я хареса. Същото важи и за възрастните в началото, които ще бъдат впечатлени от технологията зад играта и факта, че сега могат да играят Mario Kart в хола за първи път. Състезанията ще се провеждат много и често през първите дни.

Въпреки това, след спечелването на Голямата награда, това ще бъдат само изпитания на време, за да ви върнат обратно в играта. Забавлението може да се увеличи, ако вземете два пакета, но тогава ще загубите почти 240 евро, което е много пари. Особено ако технологията не винаги работи.

Плюсовете и минусите

  • Състезание във всекидневната!
  • Технически впечатляващо
  • С 1 кола забавление за много
  • Опции за персонализиране
  • Технологията не винаги работи
  • Оптимално, ако закупите 2 пакета
  • По-малко възпроизвеждане за възрастни

Препоръчано: