F1 Hungary 2019 предстои: Макс Верстапен, F1 2019 и още подробности

Съдържание:

F1 Hungary 2019 предстои: Макс Верстапен, F1 2019 и още подробности
F1 Hungary 2019 предстои: Макс Верстапен, F1 2019 и още подробности
Anonim

Ще спечели ли Макс Верстапен в неделя в Унгария на пистата Хунгароринг? Той е голям претендент и точно преди лятната пауза иска да спечели три победи от четири състезания. Все пак Австрия и Германия вече са в джоба. Има голям шанс той да кара по-добре от миналата година, защото тогава той скоро отпадна поради проблеми с двигателя.

Макс Верстапен за победата?

Факт е, че Верстапен никога не е достигал по-далеч от четвъртото място в Унгария. Все пак самият Верстапен по-рано посочи, че Хунгароринг е един от любимите му и откакто двигателят на Хонда е в RB15, всичко върви нагоре за холандеца. Освен това е възможно да се изпреварват добре, особено в първите завои. Вече всички знаем, че човекът е герой. Това важи и за пестенето на гуми, което със сигурност ще трябва да се направи за средната част, където изпреварването е по-трудно.

Все пак на холандците няма да им е лесно. Mercedes не иска да направи същата грешка като миналия уикенд. В това отношение Хамилтън и Ботас имат какво да компенсират. И да не забравяме Ferrari. Защото Leclerc все още копнее за първата си победа. Въпросът е какво ще направи отборът, като се има предвид, че е пълен с бавни завои.

Опитът на отбора на Verstappen нараства. В неделя се очаква топъл и влажен уикенд на бавната писта. Факт между: Honda спечели състезанието през 2006 г. с Дженсън Бътън. Въпросът е какво може да направи Верстапен в неделя.

В неделя ще знаем. Състезанието ще се проведе от 15:10 часа и ще продължи общо 70 обиколки. Има 14 криви (6 отляво и 8 отдясно). DRS може да се разгъне на две прави в неделя.

F1 Унгария 2019 играете себе си?

Искате ли предварителен преглед на работата? Нашият F1 фанатик Roy Rijsdijk вече започна работа по пистата във F1 2019. Или искате да прочетете прегледа на F1 2019? Тогава това също е възможно.

Препоръчано: