Специален редакционен коментар: Как мислите, че ще се справи Макс Верстапен през 2022 г.?

Съдържание:

Специален редакционен коментар: Как мислите, че ще се справи Макс Верстапен през 2022 г.?
Специален редакционен коментар: Как мислите, че ще се справи Макс Верстапен през 2022 г.?
Anonim

Ние отново се развихряме и можем да бъдем залепени за тръбата почти всяка седмица, за да гледаме състезанията на Формула 1 на различните континенти. Миналата година беше епичен сезон с брилянтен край – погледнат от оранжева гледна точка. Ще бъде ли толкова вълнуващо отново тази година и кой ще вземе трофея в края на най-вероятните 23 състезания? Редакционният екип на XGN хвърля светлина върху шансовете на Макс за победа.

Ralph Beentjes - Не изравнявайте Ferrari

Имам големи надежди за Макс Верстапен. В подготовка, на третия ден, след основното надграждане на страничните подове, RB18 изглеждаше много стабилен. Разбира се, няма какво да се каже за времената, зададени по време на теста, но за разлика от Mercedes, Red Bull Racing на практика няма проблеми с изместването. Това означава, че екипът може да успее да намали още малко колата и да извлече допълнителна притискаща сила, което от своя страна означава по-висока скорост в завой.

Очаквам, че големият конкурент на Верстапен ще бъде Ферари. Отборът от Маранело нямаше почти никакви проблеми по време на цялата подготовка и успя постоянно да събира данни и да задава трудни времена. И с Карлос Сайнц и Шарл Льоклер, Ферари също има един от най-силните пилотски състави на терена. Като цяло, мисля, че можем да очакваме един вълнуващ сезон, вероятно с битка за титлата между трима или дори четирима пилоти. Вече подписвам за една вълнуваща битка между Верстапен, Хамилтън и Сайнц/Льоклер.

Image
Image

Тео Вебер - Макс поема твърде много риск

Разбира се, надявам се Макс да спечели, но мисля, че всички ще карат много по-близо един до друг тази година. Следователно неочаквани победители могат да преминат всяко състезание и това, страхувам се, ще бъде за сметка на (наред с други) Верстапен. Той кара страхотно, но рисковете, които понякога поема, ще станат по-скъпи тази година и ще му струват места в класирането, което очаквам.

Крис Боърс - конкуренцията нараства

С нови правила, нови коли, намален инвестиционен бюджет и много изгряващи нови таланти, много е различно тази година. Mercedes има много силен състав с Ръсел до Хамилтън, но въпросът е дали Ръсел може да се справи с победата на Хамилтън през цялата година. Ferrari изглежда напълно се завърна със силна кола и различни отбори от „ариергарда“надушват шанса си да се присъединят към върха.

Ще бъде наистина вълнуващо как всеки отбор може да стреля от началните блокове, но Макс и Ред Бул вече са дали своята визитка в тестовете и все още имат няколко аса в ръкава си. Не знам дали ще е толкова лудо като миналата година, но ще има повече от достатъчно за преживяване! Очаквам ли Макс отново да стане шампион? Остави ме да полудея и да кажа не. Това първенство отива при Leclerc!

Image
Image

Luuc ten Velde - Ще бъде вълнуващо

Мисля, че ще бъде много вълнуващ сезон за Макс. Той очевидно има желание да спечели отново, но поради новите правила и промените в колите, остава да видим дали Макс наистина ще се справи добре. Не мисля, че ще видим това преди първото състезание, така че съм любопитен как ще протече предстоящият уикенд в Бахрейн.

Както четете, все още не е предрешено заключение за редакторите, че Макс ще спечели световната титла отново тази година. И това е хубаво нещо, ако знаехме, че вече щеше да бъде много скучен сезон във F1. Достатъчна причина да следите сезона с по-голям интерес тази година! Желаем ви много удоволствие от гледането!Още не сте решили къде искате да гледате Формула 1, вижте нашето сравнение между F1TV Pro и ViaPlay с предимства и недостатъци.

Препоръчано: