Топ 5 забавни 3DS игри за 2015 г

Съдържание:

Топ 5 забавни 3DS игри за 2015 г
Топ 5 забавни 3DS игри за 2015 г
Anonim

5. Fossil Fighters: Frontier

Това вече е третата част от поредицата Fossil Fighters, но това е първата, в която ние, европейците, можем да забие. Другите две части бяха пуснати само в Япония и Съединените щати. Във Fossil Fighters: Frontier стъпвате в превозно средство, за да изследвате екзотичната среда и да изкопавате вкаменелости. Тези вкаменелости съдържат Vivosaurs, които могат да се бият за вас.

Можете да накарате вашите Vivosaurs да се бият с диви Vivosaurs и да направите вашите по-силни. Съкращението за Fossil Fighters Frontier е FFF, F е шестата буква в азбуката… означава ли това, че Fossil Fighters Frontier ще бъде дяволски добър? Ще видим!

Fossil Fighters: Frontier идва в Nintendo 3DS на неизвестна дата през 2015 г.

4. Кодово име: S. T. E. A. M

S. T. E. A. M. съкращение от Strike Team Eliminating the Alien Menace и играта има стиймпънк обстановка от 19-ти век в Лондон. В момента играта се разработва от Intelligent Systems с Hitoshi Yamagami начело на проекта. Кумът е известен от Xenoblade Chronicles, Fire Emblem и няколко игри на Pokémon. Yamagami е голям фен на стратегическите игри и се надява да достигне до повече хора с тази игра.

Кодово име: S. T. E. A. M. ще бъде стратегическа игра с елементи на шутър от трето лице. Вместо да сте над действието, вие сте точно в средата му! Играта ще ни представи странна история, оригинална обстановка и уникален стил. Изглежда, че Code Name S. T. E. A. M ще бъде една от най-уникалните игри на 2014 г.

Кодово име: S. T. E. A. M. идва за Nintendo 3DS през май 2015 г.

3. Xenoblade Chronicles New 3DS

Все още има известно време, докато бъде потвърдено официалното пускане на новия Nintendo 3DS в Европа, но има голям шанс това джобно устройство да дойде и в нашата малка страна през следващата година. Следователно Xenoblade Chronicles New 3DS трябва да бъде пуснат заедно с New Nintendo 3DS, порт, който не беше възможен в оригиналния 3DS. С допълнителната изчислителна мощност на новия 3DS, този римейк/порт е възможен.

Все още не е известно какво точно ще добави тази нова 3DS версия на Xenoblade Chronicles към играта, но ако прилича дори малко на оригинала, ще се справим. Получи голям 9.2 в прегледа на Xenoblade Chronicles! Достатъчна причина да се вълнувате от това заглавие.

Xenoblade Chronicles New 3DS идва в New Nintendo 3DS на неизвестна дата през 2015 г.

2. Monster Hunter 4 Ultimate

В Япония Monster Hunter 4 излезе от една година, но тук трябва да изчакаме известно време, преди да можем отново да ловуваме чудовища. Тази четвърта част от популярната поредица Monster Hunter е различна от своите предшественици по това, че се основава повече на триизмерно движение. Вече можете да се катерите по стените по-плавно и във всички посоки. Чудовищата също ще използват средата по-съзнателно.

Освен това играта ще се различава от своите предшественици, като поставя повече фокус върху приключенията и историята. Monster Hunter 4 Ultimate ще бъде първата ръчна игра Monster Hunter с напълно интегриран онлайн мултиплейър. В Япония играта вече е продадена няколко милиона пъти и очакванията са големи. Включете го!

Monster Hunter 4 Ultimate идва за Nintendo 3DS в началото на 2015 г.

1. The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D

Този римейк на класиката Nintendo 64 беше отричан от Nintendo много дълго време, но когато играта беше официално обявена, светът издаде колективен вик на радост. Играта няма да бъде просто порт на оригинала. Играчите, които никога не са играли игра на Zelda, вече също са взети под внимание и фактът, че можете да затворите Nintendo 3DS по всяко време, е взет под внимание.

Не се притеснявайте за трудността, защото играта не става по-лесна. Тридневният цикъл остава същият и системата за проследяване на действията на други хора не се е променила. Битката с босове ще бъде променена и ще можете да ловите не на едно, а на две места. С други думи: The Legend of Zelda Majora's Mask 3D е играта за 3DS през 2015 г.!

The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D идва за Nintendo 3DS в началото на 2015 г.

Препоръчано: