5-те акцента на Nintendo Direct

Съдържание:

5-те акцента на Nintendo Direct
5-те акцента на Nintendo Direct
Anonim

5. Нови пъзел игри за Nintendo 3DS

Ще бъде добра година за феновете на пъзел игри с Nintendo 3DS, тъй като бяха обявени някои нови главоблъсканици за преносими компютри. Първо, безплатното заглавие Pokémon Shuffle идва в 3DS. Pokémon Shuffle е игра, в която трябва да получите 3 поредни, за да спечелите точки, система, подобна на Pokémon Battle Trozei. Има няколко покемона, от които да избирате и дори Mega Evolutions ще бъдат налични.

Другите игри са две заглавия Puzzle & Dragons, също за Nintendo 3DS. В тези заглавия преминавате през карта от нива и побеждавате врагове, като ги озадачавате. Вие се стремите към победа, като използвате различни елементи. Ще има и специална Марио версия на Puzzle & Dragons, която ще бъде пакетирана заедно с другата игра Puzzle & Dragons в един пакет.

Pokémon Shuffle идва през февруари, а Puzzle & Dragons идва в 3DS през май.

4. Нови фигурки Amiibo

Amiibo на Nintendo все още са много популярни, така че, разбира се, бяха обявени редица нови фигури. Например в Super Smash Bros. Обявени са серии Amiibo от van Charizard, Wario, Ness, Pac-Man, Robin и Lucina и нова серия фигурки Amiibo, които са отделни от Super Smash Bros. Amiibo.

Тези нови Amiibo ще се наричат поредицата Марио. В тази серия Amiibo идва от Марио, Пийч, Жада, Йоши, Луиджи и Баузър. Тези Amiibo ще работят наред с други Captain Toad: Treasure Tracker и Mario Party 10. Ако активирате Amiibo в Mario Party 10, можете да играете на специална игрална дъска с този конкретен герой. Можете също да дадете специални предмети на вашия amiibo предварително.

3. Нова версия на Nintendo 3DS най-накрая потвърдена

Нашите японски и австралийски колеги геймъри се наслаждават на New Nintendo 3DS от миналата година, подобрена версия на оригиналния Nintendo 3DS с, наред с други неща, подобрен 3D ефект и по-добър процесор. След известно затишие около преносимото устройство Nintendo днес най-накрая разкри датата на пускане на преносимото устройство: 13 февруари.

Новият 3DS ще има по-добра 3D функция от своите предшественици. Благодарение на по-бързия процесор, ръчното устройство има по-кратко време за зареждане и някои игри като Xenoblade Chronicles ще могат да се играят само на New Nintendo 3DS. Поддръжката на Amiibo ще бъде вградена в джоба и ZR и ZL бутон ще бъдат добавени към джоба в допълнение към допълнителен аналогов стик. Екранът на новия Nintendo 3DS е 1,2 пъти по-голям от оригиналния 3DS.

Старите Nintendo 3DS и DS игри ще могат да се играят на новия 3DS и можете да персонализирате външния вид на джоба с предни панели. Дванадесет комплекта от тези frontjs ще бъдат налични при стартирането, с теми, включително Марио и Йоши. Станциите за зареждане за новия 3DS няма да бъдат включени.

Ще има и специални нови конзоли Nintendo 3DS на Monster Hunter 4 Ultimate и The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D.

2. Повече подробности за Wii U игрите

С всички тези (нови) новини за Nintendo 3DS, Wii U не може да остане назад и за щастие Nintendo се погрижи за всичко в най-новия Nintendo Direct. Първо, Nintendo разкри повече за техния шутър от трето лице Splatoon. Например, с парите, които печелите в Splatoon, можете да закупите нови оръжия и оборудване, както и шапки, дрехи и обувки. Има три вида оръжия: основни оръжия, които оцветяват и атакуват земята, второстепенни оръжия, които осигуряват подкрепа и спират враговете, и пространствени оръжия, които имат мощни изстрели, които могат да бъдат зареждани.

Също така беше обявен Project Treasure, нова безплатна кооперативна екшън игра от продуцента на Tekken Katsuhiro Harada. Малко друго се знае за заглавието. Също така трябва да видим нови изображения от Xenoblade Chronicles X. За съжаление няма изображения на The Legend of Zelda или Star Fox, но все пак някои добри съобщения!

1. The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D Release Revealed

Едно от най-очакваните заглавия за Nintendo 3DS без съмнение е The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D и Nintendo днес най-накрая разкри датата на пускане на тази игра: 13 февруари. Беше обявена и специална златна конзола New Nintendo 3DS с отпечатък на маската на Majora. Нямаме търпение за редакторите тук!

Кое според вас беше най-доброто съобщение за Nintendo Direct? Кажете ни в коментарите!

Препоръчано: