Трейлърът на Yakuza Kiwami 2 показва история

Съдържание:

Трейлърът на Yakuza Kiwami 2 показва история
Трейлърът на Yakuza Kiwami 2 показва история
Anonim

Поради големия успех на Yakuza Kiwami, продължението вече идва и за PlayStation 4. Първият Yakuza Kiwami беше римейк на оригиналната игра Yakuza от 2005 г. В нашия преглед на Yakuza Kiwami похвалихме графиката на римейкът и страхотните герои.

Преди известно време беше обявен Yakuza Kiwami 2, римейк на втората част от франчайза. Kiwami 2 ще работи на същия двигател като Yakuza 6. Играта няма да бъде пълно копие на оригинала. Например, Yakuza Kiwami 2 също включва нови сценарии и герои за игра.

Подробности за трейлъра на Yakuza Kiwami 2

Играта се развива една година след събитията на Yakuza Kiwami. В Kiwami 2 следваме Кирю, докато клана Тоджо и съюза Оми са на път да воюват. Поради опасността от война Кирю е принуден да се върне към живота на Якудза. Това за преговори с Ryuji Goda, син на лидера на Omi Alliance.

Освен това Yakuza Kiwami 2 също ще види завръщането на Majima. Този герой предизвика хаос в първия Yakuza Kiwami. Този път играчите могат сами да поемат ролята на Маджима с истината за Маджима Горо.

Yakuza Kiwami 2 ще бъде пусната ексклузивно за PlayStation 4 на 7 декември (издание за Япония). Дата на пускане в Европа все още не е обявена.

Препоръчано: