Новият трейлър на Resident Evil 7 показва различни DLC

Съдържание:

Новият трейлър на Resident Evil 7 показва различни DLC
Новият трейлър на Resident Evil 7 показва различни DLC
Anonim

Двете DLC разширения за Resident Evil 7 трябва да разрешат две сюжетни линии. DLC Not a Hero включва героя Крис Редфийлд и първоначално трябваше да излезе през пролетта на 2017 г. Това DLC беше отложено, за да се обърне допълнително внимание на разширението, така че DLC да има същото качество като играта. The End of Zoe DLC се фокусира върху героя на Zoe, който видяхме по-рано в историята на Resident Evil 7.

Гледайте трейлъра за двете разширения по-долу, но имайте предвид всички спойлери от историята на Resident Evil 7.

Трейлърът на Resident Evil 7 показва издание

В края на трейлъра виждаме дата на излизане и за двете разширения. Not a Hero и End of Zoe ще бъдат пуснати на 12 декември. Също така беше разкрито, че Not a Hero DLC ще бъде безплатно за всички играчи на Resident Evil 7!

End of Zoe ще бъде безплатен за всеки, който включва Resident Evil 7 Deluxe Edition. Ако нямате Deluxe Edition, разширението се предлага и отделно. Точната цена за това все още не е известна. И накрая, End of Zoe DLC също ще бъде включено в Season Pass.

Когато бъдат пуснати всички DLC, ще има и Златно издание за Resident Evil 7. Златното издание включва End of Zoe, Not a Hero и Том 1 и Том 2 от разширенията на забранените кадри. Дата на пускане в Европа на Gold Edition все още не е обявена, но това издание ще бъде пуснато в Япония на 24 декември.

В нашия преглед на Resident Evil 7 дадохме добра оценка на играта. Акцентите са атмосферата на ужасите, която се изгражда и че играта може да се играе изцяло във VR (виртуална реалност). Resident Evil 7: Biohazard се предлага за PlayStation 4, Xbox One и PC.

И двете DLC разширения за Resident Evil 7 ще бъдат налични на 12 декември.

Препоръчано: