Нов трейлър на Star Wars Battlefront 2 показва един играч

Съдържание:

Нов трейлър на Star Wars Battlefront 2 показва един играч
Нов трейлър на Star Wars Battlefront 2 показва един играч
Anonim

Първият Star Wars Battlefront през 2015 г. нямаше пълна история за феновете на поредицата Star Wars. Много критики, които получи първата игра, са взети под внимание и подобрени в Battlefront 2. Така че сега получаваме режим за един играч с нова история.

Тази история ще се развива за кратко по време на събитията от Междузвездни войни: Завръщането на джедаите (последната битка срещу Императора и взривяването на Звездата на смъртта). След това историята продължава след събитията от този филм. Следователно историята на Battlefront 2 трябва да запълни празнината между събитията от Междузвездни войни: Завръщането на джедаите и Междузвездни войни: Силата се пробужда.

Очевидно вие като играч ще взаимодействате с известни герои от вселената на Междузвездни войни. Например в трейлъра виждаме да минават Люк Скайуокър и принцеса Лея Органа. Гледайте тридесет секунди от трейлъра по-долу. Целият трейлър може да се намери в горната част на тази страница.

Трейлърът на Star Wars Battlefront 2 показва история

Играчите ще влязат в обувките на Иден Версио (Янина Гаванкар), жена командир на отряда Inferno на Имперските специални сили. Заедно с нейните другари трябва да поддържате реда в цялата вселена. Също така беше обявено, че ще бъдат включени елементи от други истории от Star Wars. Така че истинските фенове на Междузвездни войни трябва да държат очите си отворени и да търсят съвети и великденски яйца!

Вече ни беше позволено да започнем с играта. В нашия предварителен преглед на Star Wars: Battlefront 2 обсъждаме най-важните нови елементи. От големите битки до новата класова система, всичко е покрито.

Star Wars: Battlefront 2 ще бъде наличен на 17 ноември за PlayStation 4, Xbox One и PC. Наистина ли очакваш с нетърпение това? След това вече можете да поръчате предварително играта тук и да сте сигурни, че можете да играете в деня на пускане!

Препоръчано: