Review на Telltale Батман Сезон 2 Епизод 4 - Какво те боли

Съдържание:

Review на Telltale Батман Сезон 2 Епизод 4 - Какво те боли
Review на Telltale Батман Сезон 2 Епизод 4 - Какво те боли
Anonim

[забележка, спойлер следва от предишния епизод]. Ето ви, заключен във фризер. Така свърши предишния епизод. Батман се озова в затруднено положение с Харли Куин и се пожертва, за да спаси своята прекрасна Жена-котка. Ледено студен резултат.

Насочете се към Куин

Но Батман нямаше да е Батман, ако нямаше джаджите да избяга. В крайна сметка той се е сблъсквал с по-горещи пожари. Веднага след като избягате, насочете погледа си към Куин, защото тази луда жена не замисля нищо добро.

Тя иска да открадне вирус и да го разпространи из целия Готъм. Нещо, на което искате да сложите край. Докато средната част на предишния епизод беше доста скучна, сега Епизод 4 е удоволствие да се играе от началото до края. What Ails You ви дава готини битки, вълнуващи диалози и парче за Алфред.

Ревю на Батман Сезон 2 Епизод 4
Ревю на Батман Сезон 2 Епизод 4

Добър микс

Миксът е добре представен. И силата се използва добре. Защото Telltale Games се нуждае от добра история с убедителни диалози. И особено този между Брус и Джон, известен още като Жокера, трябва да умреш.

Защото Джон е твой приятел, но очевидно той също има връзка с Куин. И в резултат на това Брус се колебае на ръба на това докъде трябва да стигне приятелството му с Джон. Можете ясно да видите, че той не е напълно удобен. Защото той е доброто момче и не иска да бъде дърпан твърде много в грешната посока.

И така, въпросът е какво правите, когато Джон ви примами на местопрестъплението. Ако труповете все още не са използвани като тапети и започнете разговор с мъжа, който се смее доста истерично, какво правите? Ще вземеш ли страната на Джон и ще бъдеш ли приятел в добри и лоши времена? Или бавно се дистанцираш от него?

Изцяло от вас зависи как ще играете играта и дали ще останете лоялни към приятеля си или ще се отдалечите все повече от него. Във всеки случай разговорите са много интересни и почти можете да почувствате как трябва да се чувства Батман. И това не е лесно. Убил си родители и след това си намерил приятел, но наистина не искаш да вървиш в посоката, в която той заплашва да тръгне.

Батман Сезон 2 Епизод 4 излъчва достоверност преди всичко, правейки епизода най-добрия за сезона, с гръм и трясък в края. Само част с един герой е по-малко интересна, но тази част отнема само секунди. И така почти не си струва да се споменава.

Ревю на Батман Сезон 2 Епизод 4
Ревю на Батман Сезон 2 Епизод 4

Представете този пети епизод

Сега трябва да изчакаме последното парче. Но едно нещо е от първостепенно значение: има гръмотевици във въздуха! И това осигурява действие, усещане и всичко, което всъщност искате да работите с Батман.

Нещо се случва и вие сте част от него. Ако харесвате Батман и не търсите толкова игри, които изискват непрекъснато пробиване, а искате да се насладите на интегриране на диалог, тогава тази серия от игри е за вас. Между другото, просто започнете от началото и след това завършете до тази вълнуваща четвърта част.

Плюсовете и минусите

  • Избори, които Брус трябва да направи
  • Брю и Джон Бонд
  • Вълнуващ край
  • - Само един разговор не е толкова вълнуващ

Препоръчано: