Много (смъртни) заплахи за творческия директор Спайдърмен

Съдържание:

Много (смъртни) заплахи за творческия директор Спайдърмен
Много (смъртни) заплахи за творческия директор Спайдърмен
Anonim

Вкусът е спорен, разбира се, но тази промяна излиза толкова извън контрол, че хората зад играта Spider-Man са изправени пред много заплахи. Доста болезнено за „само“промяна на лицето в компютърна игра, където Том Холанд сега е използван като лице – актьорът, който играе Спайдърмен във филмите. Творческият директор Bryan Intihar следователно „не се забавлява“в своя Twitter:

Със сигурност не са първите заплахи

За съжаление, това не е първият път, когато има много (смъртни) заплахи срещу разработчиците на игри. Например Naugthy Dog, компанията зад The Last of Us Part 2, също трябваше да се отвърне. В началото на това лято те посочиха чрез своя Twitter:

Вдигнете флага за Спайдърмен

Въпреки че, разбира се, е много досадно, че цялата тази суматоха се надигна и че Spider-Man Miles Morales ще излезе само след два месеца, въз основа на това, което видяхме досега, изглежда обещаващо. Marvel's Spider-Man беше една от най-добрите игри за PlayStation 4 и когато по-рано тази година беше обявено разширение за PlayStation 5, много геймъри полудяха. Майлс Моралес ще бъде наличен на 19 ноември, същия ден като пускането на PlayStation 5!

Популярна тема