God of War вече е наличен в YouTube

Съдържание:

God of War вече е наличен в YouTube
God of War вече е наличен в YouTube
Anonim

Близо двучасовият документален филм за God of War предоставя уникална представа за петгодишния процес на разработка на играта. Чрез интервюта и изображения с различни служители на Santa Monica Studio и други участващи страни е показано как е протекло по време на разработката.

Какво има в документалния филм за God of War?

Документалният филм God of War продължава малко под два часа и обхваща процеса на разработка, отнел около пет години. Видеото се фокусира върху Кори Барлог, режисьорът на играта, и пътя, който е поел по време на производството на играта. От презентации до проучване на място. Всичко ще мине.

Това е илюстрирано с кадри от практика и интервюта с Барлог и неговите колеги. Кристофър Джъдж, озвучаващият актьор на Кратос, също ще говори за играта. Например, Джъдж казва, че когато е чел сценария, не е могъл да си представи, че това е за игра. Пълната история може да се види по-горе и в YouTube канала на PlayStation.

Какво е God of War?

God of War е едновременно рестартиране и продължение на поредицата God of War. Играта се развива години след отмъщението на Кратос на баща му Зевс. Сега той живее в Мидгард на стара Норвегия с малкия си син Атреус. След като загуби втората си жена, Кратос трябва да го научи как да оцелява, докато се опитва да контролира собствената си омраза.

Играта излъчваше напълно различна атмосфера от предишните игри. Можете да прочетете, че това работи добре в нашия преглед на God of War. Заглавието спечели и няколко награди. Спечели четири BAFTA, включително най-добра игра. По време на D. I. C. E. Награди за 2018 г., играта също беше обявена за Игра на годината.

Популярна тема