10-те най-добри гейминг завръщания на момента - Нов живот

Съдържание:

10-те най-добри гейминг завръщания на момента - Нов живот
10-те най-добри гейминг завръщания на момента - Нов живот
Anonim

10. Super Smash Bros. Ultimate

Започваме списъка с най-добрите завръщания на игри за момента със Super Smash Bros. Ultimate. Издадена ексклузивно за Nintendo Switch, тази игра вдъхна нов живот на поредицата игри. Версията за Super Smash Bros. Ultimate излезе през 2014 г. на Nintendo 3DS. Не е изненада, че Nintendo искаше да пусне популярната бойна игра и на Nintendo Switch.

В Super Smash Bros. Ultimate, вие избирате добре познат герой от светове като Mario, Zelda, Pokémon или Metroid Prime и започвате работа в емблематични места. Биете се срещу други играчи или срещу компютъра. Докато провеждате повече битки, получавате все повече и повече герои, от които да избирате. Броят на бойците е много голям и това прави играта толкова добра: уникалните сили на всички герои. Прочетете нашите Super Smash Bros. Крайно ревю, в което даваме на играта 9, 7(!).

Image
Image

9. Resident Evil 2 Remake

Resident Evil 2 е игра, която излезе през 1998 г., беше толкова отдавна, че играта наистина беше готова за актуализирана версия. И това се случва с Resident Evil 2 Remake, играта е напълно обновена от разработчика на игри Capcom и отново възкреси поредицата.

В Resident Evil 2 Remake вие играете като полицай Леон С. Кенеди и студентка Клеър Редфийлд, които се опитват да избягат от Raccoon City. Двамата трябва да оцелеят в зомби апокалипсис и го правят в тази игра на ужасите. Не трябва да се страхувате от jumpscares, защото в Resident Evil 2 има достатъчно. Дадохме на играта 9 в нашия преглед на Resident Evil 2 Remake.

Image
Image

8. Spyro Reignited Trilogy

Франчайзът Spyro направи голямо завръщане с пристигането на Spyro Reignited Trilogy. Тази игра съдържа не по-малко от три Spyro игри, игри, пуснати преди 2000 г. Тези три игри са оригиналния Spyro, Spyro 2: Rypto's Rage! и Spyro 3: Year of the Dragon. И на трите игри на Spyro, разбира се, е даден нов, красив външен вид, който кара играта да се чувства като нова.

Spyro прави голямо завръщане след 18 години с Reignited Trilogy, но беше критикуван, че не е достъпен за Nintendo Switch. В нашия преглед на Spyro Reignited Trilogy ние дадохме на играта оценка 7.5, прочетете прегледа, ако искате да разгледате плюсовете и минусите на играта.

Image
Image

7. Метро: Exodus

На номер седем в списъка с най-добрите завръщания на играта в момента е Metro: Exodus. Предшествениците на Metro: Exodus бяха Metro: Last Light (2013) и Metro 2033 (2010). И така, изминаха шест години от излизането на последната игра Metro, време е за завръщане! Франчайзът определено ще направи това завръщане с Metro: Exodus.

Metro: Exodus отново е за Artyom и започва там, където Metro: Last Light приключи. Артьом, заедно с някои други, се отправя към повърхността, за да проучи мистериозен радиосигнал. Те излизат от тунелите на метрото и се отправят към дневната светлина, знаейки, че на повърхността изобщо не е безопасно. Наскоро беше пуснат краткият анимационен филм, който обяснява темата още по-добре.

Image
Image

6. Ace Combat 7

На шесто място в този списък с най-добрите завръщания на игри в момента е Ace Combat 7. Играта, която излезе в началото на тази година, връща своя жанр на картата след пет години. Бяха изминали пет години от излизането на Ace Combat Infinity и беше крайно време. Ace Combat 7 означава прераждане на франчайза Ace Combat, но има и своите недостатъци.

В Ace Combat 7 можете да се издигнете в небето с джет по ваш избор и да взривите враговете си от небето със задоволство. Трябва да работите ефективно в Ace Combat, като правите компромис с оръжия и превозни средства. В допълнение, играта е значително подобрена визуално в сравнение с предшественика си. Дадохме на Ace Combat 7 оценка 7 в нашия преглед.

Image
Image

5. Darksiders 3

Като Като Wcd as, това специално представяне на най-добрите завръщания на играта, които са виждали в момента, е Darksiders 3, техният предшественик, излизащ през 2012 г. Крайно време беше за продължение, което дойде с Darksiders 3 през ноември 2018 г. Освен това в Darksiders 3 можете да се върнете към работа с един от четиримата конници и да накълцате хиляди демони.

Играете като Фюри в Darksiders 3 и ще откриете седемте смъртни гряха. Всеки смъртен грях идва под формата на демон бос и е избягал на Земята. От вас зависи да ги избиете парче по парче. Да, касапин, защото в Darksiders 3 брутално разполовяваш всички. Прочетете нашия преглед на Darksiders 3!

Image
Image

4. Devil May Cry 5

s като дългоочакваното продължение, Devil May Cry 4. Познахте, Devil May Cry. 5. част ще дойде по-късно, а именно през 2019 г. Трейлър на петата част беше показан по време на Game Awards 2018 и разкри новия герой „V“.

С пристигането на Devil May Cry 5 се надяваме, че феновете отново ще се включат във франчайза. Играта изглежда страхотно и обещава да бъде много добра. Любопитни ли сте за Devil May Cry 5? Вижте нашата статия за характеристиките на Devil May Cry.

Image
Image

3. Бог на войната

Тази игра направи такова впечатление, че дори спечели наградата за най-добра игра на годината на Game Awards 2018. Тази игра за PlayStation 4 е най-добрата в своя жанр и го показа. God of War събуди отново франчайза по много силен начин след пет години и следователно е номер три в този списък с най-добрите завръщания на играта в момента.

В God of War играете като Kratos, плешив безмилостен воин, който вече е убил доста гръцки богове и герои. Той вече направи това преди God of War, но в God of War той се фокусира върху севера и скандинавската митология трябва да повярва в това. Играта е по-красива, по-вълнуваща, по-емоционална, по-голяма и пълна с добър екшън. Какво повече бихте искали от едно завръщане?

Image
Image

2. Kingdom Hearts 3

Най-скоро пуснатата игра в този списък е Kingdom Hearts 3 и отново е едно от най-добрите завръщания на момента. Kingdom Hearts 2 излезе през 2005 г., така че след 13 години дойде време за продължение. И каква игра, играта е много добре приета по целия свят и следователно е абсолютният завършек на франчайза.

Сложната история е като детска игра през веселия свят на Disney в Kingdom Hearts 3. Square Enix не можеше да желае по-добро завръщане. Играта получава 9,8 в нашия преглед на Kingdom Hearts 3. Прочетете рецензията, за да разберете защо играта е толкова добра.

Image
Image

1. Red Dead Redemption 2

Тогава вече стигнахме до номер едно в този списък с най-добрите завръщания на играта за момента: Red Dead Redemption 2. Тази игра от Rockstar Games излезе през 2018 г. и осигури пълното завръщане на франчайза Red Dead. Първата част излезе през 2010 г. В Red Dead Redemption 2 следваш Артър Морган и се присъединяваш към бандата на Дъч като дясна ръка.

В Red Dead Redemption 2 сте свободни да отидете където пожелаете. Отвореният свят е огромен и предлага на играча възможността да бъде свободен, както сме свикнали от GTA V. Можете да ловувате, да ловите риба, да изпълнявате мисии, да ходите на приключения и да се срещате с хора сред природата. Работете като каубой в Red Dead Redemption 2 и не се страхувайте да използвате ласото си. Вижте нашия преглед на Red Dead Redemption 2!

10-те най-добри гейминг завръщания на момента – Нов живот

Това са 10-те най-добри завръщания на игри за момента. Съгласни ли сте с нашия избор? След това ни уведомете в коментарите.

Популярна тема