Ще видим ли вече тези игри за PS5 от първи страни през 2021 г.?

Съдържание:

Ще видим ли вече тези игри за PS5 от първи страни през 2021 г.?
Ще видим ли вече тези игри за PS5 от първи страни през 2021 г.?
Anonim

Има много закачки от Santa Monica Studios относно следващата игра God of War. Един от аниматорите написа в Туитър, че е „щастлива да се върне в костюма“. Е, това само по себе си не казва много, но през ноември Кори Барлог, творческият директор на Santa Monica Studios, вече публикува доста загадъчен туит за нова игра. Туитът можеше да е само за друга игра, която се разработва в студиото. Това, че в крайна сметка ще се появи нов Бог на войната, не трябва да е изненада. Предишната игра завърши много трудно.

В допълнение към God of War, Spider-Man също изглежда ще получи нова игра. Новината за това идва от ъгъла на известния гейминг журналист Имран Хан. Той съобщава, че пускането е неизбежно за Коледа 2021 г. В допълнение Брайън Интихар, големият шеф на Insomniac, дразни Ал Веном и костюм на симбиот. Подробности за новата история и злодеите също изтекоха в Reddit. Spider-Man 2 изглежда дори по-голям от първата част, ако слуховете са верни.

Image
Image

Още една нова игра от Guerilla?

Слуховете за продължение на Horizon: Zero Dawn започнаха в началото на 2019 г., когато гласовият актьор Джанина Гавинкар туитна, че продължението ще бъде дори по-добро от първата част. В края на 2019 г. Guerilla Games също пусна някои свободни позиции онлайн. Програмистите трябва да работят със „света на Horizon“, беше изрично посочено в длъжностната характеристика. Очакваме с нетърпение да видим играта на хоризонта.

С предстоящото разкриване на PlayStation 5 изглежда, че те ще внесат тези игри в гамата. Трите изключителни заглавия със сигурност са известни като системни продавачи. Надяваме се, че ще видим всичко скоро!

Популярна тема