Засега няма да получим филм God of War

Съдържание:

Засега няма да получим филм God of War
Засега няма да получим филм God of War
Anonim

Говорител на Sony каза пред New York Times, че е имало планове за филм God of War преди повече от десетилетие и че той е почти в процес на работа, но така и не е стартирал. Освен това се съобщава също, че засега няма нови планове за филм God of War и че те няма да бъдат направени в краткосрочен план.

За да видим Кратос на големия екран, за съжаление все още трябва да изчакаме, но е ясно, че Sony веднъж е обмисляла това и може да го направи отново в бъдеще, но това, разбира се, е надежда.

Игрите за заснемане са популярни

Sony не е единственият, който прави голяма сделка със заснемането на популярни игри. Разбира се, вече сме гледали редица филмови версии на добре познатите франчайзи като Pokémon и Sonic. В допълнение, добре познати игри като Borderlands, Halo, The Witcher и Resident Evil се подготвят за нови сериали или филми, за да дадат на феновете история, както никога досега.

Превръщането на игри във филми вече става доста популярно в Холивуд и шансът това да се развие все повече и повече нараства с по-добрите резултати на филмите. Въпреки че трябва да чакаме God of War, ние наистина получаваме много други заглавия, които да видим и дори четири филмови адаптации, базирани на игри на Sony.

Популярна тема