The God of War PS5 има редица предимства

Съдържание:

The God of War PS5 има редица предимства
The God of War PS5 има редица предимства
Anonim

God of War за надстройката на PS5

Да започнем с God of War, за надстройката на PS5. Разбира се, заглавието вече изглеждаше феноменално и се играеше гладко като смазана верига на велосипед. На PS4 Pro можете да избирате между две опции. Или играете God of War в 4K резолюция при 30 кадъра в секунда, или играете в 1080p и 60 кадъра в секунда. Така че до днес няма опция за игра на God of War при 4K и 60 fps.

Image
Image

God of War на PS5 след надграждане

На PS4 трябваше да избирате между двата режима. С надграждането на God of War PS5 вече не трябва да избирате, тъй като най-доброто от двата режима е комбинирано. Така че вече можете да играете God of War с подобрена 4K резолюция и 60 кадъра в секунда. Това обещава, че Кратос ще изглежда изключително секси и кой не би се зарадвал на това?

Има и втори вариант. Можете също така да изберете собствена разделителна способност и 30 кадъра в секунда. Сега по-добрият избор от двете е увеличеното 4K и 60 fps, тъй като увеличената версия на играта изглежда много по-добре от тази на PlayStation 4 Pro. Така че нищо не се променя за играчите на PS4.

По-бързо време за зареждане

Това не е нещо, което е потвърдено в надстройката, но тъй като PS5 използва по-бързо време за зареждане, би било странно God of War на PS5 да не се възползва от това. God of War се зарежда бързо на PS4, да не говорим за PS5. По този начин можете да използвате брадвата Левиатан още по-бързо, за да смажете безброй чудовища.

В допълнение, God of War е пълно заглавие за един играч и следователно не изисква много дълги времена за зареждане за свързване със сървъри и други подобни. Ще го изпитаме, когато започнем с God of War на PS5.

Image
Image

Поддръжка на DualSense

Добре, вървим малко встрани от утъпкания път. Имайте предвид, че версията на God of War за PS5 всъщност е просто подобрено заглавие за PS4. Така че добавянето на поддръжка на DualSense не е нещо, което ще дойде със сигурност. Освен това има незначителни реализации на хаптичната обратна връзка и адаптивните тригери на PS4, така че преминаването към DualSense би трябвало да има смисъл.

Това е чиста спекулация, но колко страхотно би било, ако брадвата Левиатан се чувстваше различно от Остриетата на хаоса. Можем само да се надяваме в този момент.

Това са поредните предимства на God of War PS5

God of War на PS5 носи подобрено изживяване с висока разделителна способност и висока кадрова честота. Ще играете ли отново God of War на PS5? Кажете ни в коментарите какво мислите за това преживяване.

Популярна тема