10-те най-популярни игри за PlayStation 4 в момента

Съдържание:

10-те най-популярни игри за PlayStation 4 в момента
10-те най-популярни игри за PlayStation 4 в момента
Anonim

FIFA 19

Огромната популярност на Fifa не познава граници. Самият футбол вече е много голям и игрите от EA Sports със сигурност помагат за това. Едното подсилва другото. Хората, които харесват футбола, са по-склонни да играят игра със същата концепция, докато хората, които за първи път се запознават с игрите, ще започнат да се интересуват повече от спорта. Така че бъдещето изглежда светло и за двамата!

Последното копие от успешната поредица на FIFA, FIFA 19, е на рафтовете от 28 септември 2018 г. EA също спечели злато с това допълнение към поредицата. Играта е продадена много пъти отново и има защо. Играта знае как да направи много неща правилно отново, както може да се прочете в нашия преглед.

Image
Image

Red Dead Redemption 2

От години знаем, че Rockstar Games пускат игри със скандално качество, но компанията продължава да ни учудва с игрите, които пуска. След големия успех на шедьовъра, наречен Grand Theft Auto V, сега беше ред на Red Dead Redemption 2 да направи още една голяма крачка напред в света на игрите.

На 26 октомври 2018 г. дългоочакваното продължение на каубойския шутър от 2010 г. Red Dead Redemption видя бял свят. И как?! Rockstar доказа каква сила е компанията в индустрията. Дори дадохме на играта 9,8! Така че не е изненада, че тази игра е една от 10-те най-популярни игри за PlayStation 4.

Image
Image

Assassin's Creed Odyssey

Светът на игрите имаше добър месец с октомври 2018 г., защото не само че гореспоменатата игра Red Dead Redemption 2 излезе в края на този месец, но и ни донесе нова игра Assassin's Creed! Ubisoft пусна приключенския екшън Assassin's Creed Odyssey на 5 октомври.

Поредицата Assassin's Creed имаше някои възходи и падения, но Odyssey се оказа поредното око за дългогодишната серия. Смятаме, че предишната част, Assassin's Creed Origins, вече беше с високо качество, но Odyssey издига поредицата на още по-високо ниво.

Image
Image

Horizon: Zero Dawn

Холандският разработчик Guerrilla Games пусна първата ексклузивна PlayStation 4 от този списък в началото на 2017 г. с Horizon Zero Dawn. Въпреки че играта е малко по-стара от много други игри в списъка, тя все още е една от 10-те най-популярни игри за PlayStation 4 в момента.

Екшън ролевата игра с отворен свят от Guerrilla Games взриви много хора неочаквано. Красивата игра е много добре сглобена и трябва да бъде в шкафа на всеки фен на PlayStation. С героичната Алой в главната роля е страхотно да дадете урок на механичните чудовища по света.9.7, които играта спечели в нашия преглед, доказва това още повече.

Image
Image

Call of Duty: Black Ops 4

Разработчикът Treyarch ни представи нов Call of Duty през последното тримесечие на 2018 г., а именно Black Ops 4. Издаден от Activision на 12 октомври миналата година, този шутър от първо лице вече е петнадесетата част от дългогодишната Call от серията Duty.

Black Ops 4 е първата игра от поредицата Call of Duty, която няма история за един играч. Много фенове бяха разочаровани от това, но пропускът на един играч гарантира, че играта носи много качество. Добавянето на режим Battle Royale с Blackout със сигурност помага за това. Все още имате проблеми с Blackout? Тогава прочетете нашите съвети, за да ви доближим до победата!

Image
Image

Far Cry 5

Дългоочакваното продължение на Far Cry 4 ни беше представено от Ubisoft на 27 март 2018 г. Дванадесетата игра от цялата серия е разработена от Ubisoft Montreal и Ubisoft Toronto и се развива в Hope County, измислен регион в щата Монтана в Америка. Шутърът от първо лице е пуснат на PlayStation 4, Xbox One и PC.

Far Cry 5 е много успешна от излизането си. Играта се продаваше по-добре през първата седмица на пускане, отколкото всички други игри от поредицата Far Cry през първата им седмица. Не е съвсем неочаквано, защото Far Cry 5 е много готина екшън игра! Играта, разбира се, не е за нищо сред 10-те най-популярни игри за PlayStation 4

Image
Image

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Най-старата игра в този списък с 10-те най-популярни игри за PlayStation 4 в момента е Tom Clancy's Rainbow Six Siege. Играта вече е на повече от три години, но все още остава изключително популярна. Ubisoft пусна тактическия шутър на 1 декември 2015 г. за PlayStation 4, Xbox One и PC.

В света на електронните спортове, Rainbow Six Siege все още е стабилна като скала. Напрежението в тази тактическа игра се намалява отново и отново и това само е от полза за играта. През юни 2018 г. беше разкрито, че играта вече има над 40 милиона регистрирани потребители във всички платформи!

Image
Image

Човекът-паяк на Marvel

През годините игрите на Spider-Man не са придобили голяма репутация. Много от игрите със супергерои не бяха нещо, за което да се пише, като The Amazing Spider-Man 2. Анимационният герой имаше добри времена в света на игрите. Оригиналният Spider-Man 2 на PlayStation 2 все още се хвали.

Разработчикът Insomniac Games създаде своя собствена игра Spider-Man през септември 2018 г. Ексклузивът за PlayStation беше очакван с голяма надежда от много геймъри и не разочарова. Играта е (супер) добре сглобена и е много забавна. Екшън приключенската игра получи 9 в нашия преглед!

Image
Image

Fortnite: Battle Royale

Искате ли да разберете дали случайно не живеете под камък? Тогава трябва да се запитате само едно: чувал ли съм някога за Fortnite? Има много голяма вероятност да отговорите на този въпрос с „да“. Играта е неразделна част от медийния свят от излизането си през 2017 г. Популярната игра Battle Royale предизвиква огромна реклама от доста време.

Игра, толкова голяма, колкото Fortnite, разбира се, не липсва в списъка с 10-те най-популярни игри за PlayStation 4. Не само самата игра, но и всичко около нея е известно в цял свят, като например многото танци, които могат да се видят в играта. Шутърът от трето лице привлече над 125 милиона играчи за по-малко от година след пускането си! Толкова популярен все още е подценяване, когато се описва Fortnite.

Image
Image

Бог на войната

Че 2018 г. беше добра година за игри, но също така, че PlayStation има някои много добри ексклузиви, може да се види от този списък с 10-те най-популярни игри за PlayStation 4 в момента. Последно в този списък имаме още една ексклузивна игра за PlayStation, която е God of War. Тази екшън приключенска игра беше пусната от Sony през април 2018 г., ексклузивно за PlayStation 4.

Осмата игра от поредицата God of War до голяма степен се развива в древна Норвегия. Разбира се, както и в предишните части, се връщаме към ролята на Кратос. Този път обаче той не е единственият главен герой, защото там е и синът му Атрею. Разработчикът Santa Monica Studio създаде една от най-добрите игри за 2018 г. с God of War!

Това са 10-те най-популярни игри за PlayStation 4 в момента

PlayStation 4 може, в допълнение към страхотните игри, които споделя с Xbox One и PC, да има и няколко готини ексклузивни неща. Сред 10-те най-популярни игри за PlayStation 4 в момента вече има не по-малко от 3! Така че не е изненада, че конзолата продължава да се представя добре. Да се надяваме на още по-красиви неща в бъдеще!

Популярна тема