Кое е най-доброто DLC за всички времена? - XGN Присъединете се

Съдържание:

Кое е най-доброто DLC за всички времена? - XGN Присъединете се
Кое е най-доброто DLC за всички времена? - XGN Присъединете се
Anonim

Преди седмица ви попитахме коя е любимата ви игра. Изглежда, че не харесваме женската красота, предвид малкото реакции. XGN Doe Mee трябваше да се изкикоти на глас на реакцията на blooob за бойците Mortal Kombat и нещо за подскачащите кокосови орехи. Както и да е, реакцията на седмицата е wessel-luiten.

Доста забележителен избор, защото Лара Крофт, Касуми от Жив или мъртъв или Чун Ли от Street Fighter са имената, които виждате, а не Ели. Но все пак добре обоснована и следователно обявена за реакция на седмицата!

Назад към бъдещето и към нашето изявление на седмицата и то е свързано с разширения и следователно DLC. Тъй като допълнително съдържание за игра, която сте завършили, не е присъствало в света на игрите от много дълго време. Въпросът, който ви задава XGN Doe Mee, е следният:

Кое е най-доброто DLC за всички времена?

Защото да, кое е най-доброто DLC за всички времена? Undead Nightmare допълнение ли е към Red Dead Redemption? Или може би един от многото мултиплейър пакети за Call of Duty или може би дори Halo? Или може би наративният елемент с разширението Burial at Sea за BioShock Infinite?

Много сме любопитни за вашите мнения. Така че кажете ни кое DLC според вас е най-доброто досега, което ви накара да загубите часове в стара игра. Кажете ни също ЗАЩО този DLC заслужава неофициалната титла най-добър DLC досега. Насладете се на празничния уикенд и ще се видим отново следващата седмица!

Препоръчано: