Топ 6 готини селища на Fallout 4

Съдържание:

Топ 6 готини селища на Fallout 4
Топ 6 готини селища на Fallout 4
Anonim

Мащабното създаване на селище е една от многото страхотни функции на Fallout 4, които играта може да предложи. Не е изненадващо, че играчите изграждат много от пускането на играта. Все още можете да правите много готини сгради с всички тези парчета скрап, които са намерени.

Можете да видите доказателството в тези топ 5 на най-добрите селища за Fallout 4! Несъмнено ще почерпите вдъхновение от тези селища, за да построите сами нещо красиво. Ако не можете да разберете, вижте нашите съвети за добро споразумение!

6. Wolverine Sanctuary

Този конструктор на Fallout 4 определено прекара известно време в изграждането на своето селище. Това вече може да се види от интериора, който изглежда много стилен за концепциите на Fallout 4. Осветлението също е добро, така че все още можете да видите нещо на тъмно.

Fallout 4 селище1
Fallout 4 селище1

Около населеното място има и ограда, която трябва да гарантира, че е трудно да проникнат нарушители в обекта.

5. Shanty Tower

Селището на Fallout 4 често става впечатляващо, когато е построено високо. С няколко етажа такъв подслон веднага изглежда грандиозен и впечатляващ. Добър пример за това е Shanty Tower.

Тази сграда изглежда почти като крепост, в която можете да се пресъздадете с, наред с други неща, билярдна маса и има достатъчно място за спане и живеене. Освен това има балкон на всеки етаж, където можете да се насладите на чистия въздух в пост-ядрения въздух!

4. Хотел Commonwe alth

Този конструктор на селища за Fallout 4 се издигна далеч! Селището носи името Hotel Commonwe alth и както името може би подсказва, това е изцяло в стила на хотел.

Сградата е на пет етажа, на всеки от които има по една напълно обзаведена стая, включително самостоятелен санитарен възел. Рецепцията се намира на партерен етаж, включително звънец! На този етаж има и ресторант.

Освен това има нещо много специално: на покрива има истински скай бар на открито. За пост-апокалиптична обстановка, Hotel Commonwe alth предлага много лукс, идеален за оцелели, които искат да избягат от всичко!

3. Област 9 Селище

Този конструктор на селища за Fallout 4 е вдъхновен от филма District 9, но има и творчески обрат в тази красива структура. Това е така, защото тя не се носи във въздуха, а е построена около дърво и следователно много прилича на луксозна къща на дърво!

Селището е пълно със стълби и коридори, които водят до различни стаи. Когато се качите нагоре, излизате на тераса на покрива, където можете да се насладите на красивата гледка към Пустош!

2. AT-AT Walker Settlement

Какво креативно селище е това. И това без използването на мод. Това е направено на PS4.

Феновете на Star Wars веднага разбират, че това е AT-AT Walker! Преди да излезе Междузвездни войни Силата се пробужда, този конструктор на селища от Fallout 4 беше вдъхновен от популярните научнофантастични филми и направи тази оригинална малка къща, страхотно!

1. Bioshock Infinite Settlement

Играта Bioshock Infinite до голяма степен се характеризира с въображаемия свят на Колумбия. Този плаващ, цветен стиймпънк град по отношение на външен вид е доста контрастиращ с това, което очакваме от предишните заглавия на Bioshock.

Във Fallout 4 играч се е опитал да пресъздаде този свят под формата на селище. Резултатът със сигурност не е грешен! Може да се види, че това селище е построено с известна помощ от модове, тъй като къщите не се носят сами във Fallout 4. И все пак е много умно, че производителят е успял да реализира това с основно части, които вече са в играта.

Препоръчано: